Krusz
Nowy
Souns Tire&Bumper gel, naprawdę kozak
Mega głęboka czerń, nie świeci za bardzo i fajnie kropelkuje.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzieki za pomoc. Coś trza bedzie zakupic jak juz wypsikam te moje spraye:beer:
A te środki jak długo sie utrzymuja na oponie?
Tez jestem b. zadowolony, raz nalozylem i efekt utrzymuje sie pomimo deszczu
Wysłane z mojego HTC One
lakier do wlosow!kosztuje malo to se codziennie psikac mozesz!
![]()
Back2Black wymiata![]()
W krocze ?
![]()
Ja kupiłem na stacji z braku czegoś innego coś takiego http://www.autoland.pl/produkty/kosmetyki_samochodowe/srodki_do_pielegnacji_opon_i_felg/blag_plus Kosztowało to koło 25zł. Wystarczyło na 7 lub 8 razy...Testowałem na Nokianach, Dębicach, Dunlopach, Verdstainach, Uniroyalach, Profilach, na każdej przyzwoity efekt, w miarę trwały, opona nie brudzi się, wystarczy demineralizowana z myjni i jest czysta
Ale jak widać koszt aplikacji to koło 3zł, chyba dużo? Ja to robiłem głównie na 16x205x55.
Jak mają się środki za 30-50zł do kosztu jednorazowej aplikacji? Mówimy tu o regularnym stosowaniu a nie że gumy po raz pierwszy widzą jakąś konserwację![]()