• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Piękne Włoszki 147, 156 and 159 by Jony88

Siakims woskiem pojechałes po myciu smoly?

Na swoim nie, ale na karetce ;) Dojścia średnie, bo w pogotowiu tego nie używamy, ale przy wizycie w szpitalu da się załatwić ;)
Można również użyć benzyny ekstrakcyjnej :)
Wiem,że mogłem ale użyłem Tax remover firmy Auto Glym cos jak benzynka ekstr. własnie.

Twoja 159 ma seryjne zawieszenie, czy jest coś niżej?
Pozdrawiam.
- Rafał

Wczoraj w Belce wymieniony kompletny rozrząd,umyta nawoskowana woskiem z ASD-y za funciaka efekt poniżej DSCN2918.jpgDSCN2919.jpgDSCN2920.jpg

Czy nie za niebiesko ? Chyba, ze fotka takiej jakosci...

ALfa 147 1.6 TS 120KM

W koncu!!! Odebrałem dzis z komisu swoje pierwsze auto jakim jest alfa 147 TS 120Km czarna przywieziona z Niemiec. Bez zarzutów, uszanowana, przebieg 119000 tys. , rok produkcji 2001, wersja distictive!! Widze że ludzie mają przeróżne opinie na temat tych samochodów i ogólnie silników Twin Spark, którymi się nie sugeruję.. poniewaz o każdym samochodzie czyta się wszędzie to samo :) Wiele osób pisze mądrze "jak dbasz , tak masz" z czym się zgadzam ;) pozdrawiam alfawowiczów!!

Amortyzatory
Powrót