Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Meguiar'sSiakims woskiem pojechałes po myciu smoly?
Próbowałeś na swoim? Dojścia masz ja wiemBenzyna apteczna też się sprawdza![]()
Próbowałeś na swoim? Dojścia masz ja wiem![]()
Wiem,że mogłem ale użyłem Tax remover firmy Auto Glym cos jak benzynka ekstr. własnie.Na swoim nie, ale na karetceDojścia średnie, bo w pogotowiu tego nie używamy, ale przy wizycie w szpitalu da się załatwić
Można również użyć benzyny ekstrakcyjnej![]()
SeriaTwoja 159 ma seryjne zawieszenie, czy jest coś niżej?
Pozdrawiam.
- Rafał
Fotka na żywo tak nie jarają ale widoczność o niebo lepsza.Czy nie za niebiesko ? Chyba, ze fotka takiej jakosci...
Wczoraj w Belce wymieniony kompletny rozrząd,umyta nawoskowana woskiem z ASD-y za funciaka efekt poniżej Pokaż załącznik 87734Pokaż załącznik 87735Pokaż załącznik 87736
Nie mam skóry panie mam tzw. Alfatexswoja droga dobra firmamam z tej firmy aktywna piane do myjki cisnieniowej
- - - Updated - - -
co stosujesz do skory?polecam zestaw gliptone
na ebay uk jest dosyc tani
![]()
na ebay-u znajdzieszA skiad Ty masz takie zarowki ?ja tez takie chce
![]()