Piękne Włoszki 147, 156 and 159 by Jony88

U mnie Belka po co tygodniowym SPA i w końcu dojechany felunekDSCN3412.jpg także wyglądają jak nowe:) Do tego wczoraj założony nowy termostat Verneta w końcu trzyma 90'C i wymieniony filtr powietrza jutro zalejemy jeszcze pełny syntetyk Millersa :)

Czego użyłeś do felg ?

Dziewiątka dostała dzisiaj dwie nowe oponki na tył+ ustawienie zbieżności,nawoskowana jutro jak bedzie pogoda malujemy zaciski :)

Miales nieszczelna?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Nie, skończył się czynnik było 20g więc była pusta do pełna weszło 460g

- - - Updated - - -

Dzisiaj wjechał nowy aku po wczorajszej dyskotece w aucie. Stary już nawet nie chciał się ładować troche powalczyłem z nim wczoraj ale wiedziałem,że to już jego koniec.

Padła tylna prawa sprężyna :( W czwartek sprawdzałem zawieche i przednia lewa poszła DSCN3452.jpg

Ostatnia edycja:
Wczoraj zamówione sprężynki Apexa czekamy na paczke i zakładamy choc i tak siedzi juz nisko i osłone zgubiłem niestety ostatnio na niewielkim garbie :(

Ostatnio Belka dostała małe prezenty DSCN3467.jpgDSCN3469.jpg wymieniony również lewy górny wachacz i końcówki drążków :)

- - - Updated - - -

W co tygodniowe pucowanko DSCN3463.jpg a tu odbicie belki na beetlu potraktowanym tym samym woskiem :)DSCN3462.jpg

Wczoraj:
-wyrzucone klapy z kolektora ssącego,umyty i zaspawany
-wyczyszczony i zaślepiony EGR choć był przykurzony lekko tylko
-nowy pasek wielorowkowy+rolka

W Sobote przejechała po najdłuższych schodach świata i prawy amor padł więc wymienione amorki i łożysko lewe z tyłu.

Amortyzatory
Powrót