Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hehe Marek ja zrobiłem dokładnie to samo tylko że koc w kolorze czerwono bordowymJa na moja czarna skore położyłem czarny koc z Ikei. Proste tanie i użyteczne. 2 córy siedzą w fotelikach i nic się nie dzieje z kanapa.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie korzystałem z niego, ale uwielbiam jak wszystko w aucie jest sprawne. ( Czyżby pedantyzm? ;P )
![]()
jaki tam pedantyzm, to się nazywa umiłowanie do auta![]()

po polerce powinno zejscco najwyzej troche papierem wodnym...co do drzwi itd dlatego ja dalej wole miec te moje listwy zgarniajace niz sie ich pozbywać...i dlatego narazie tylnych drzwi nie robie wole miec je w oryginale niz malowac i sztukować
Miałem nadzieję, że już więcej takich informacji i zdjęć nie umieszczę. Niestety kolejny parkingowy zjeb z blokowiska zostawił mi wczoraj pamiątkę na tylnych, lewych drzwiach Belli.... Zobaczyłem dopiero dziś jak za dnia przechodziłem obok auta. Niestety nie było to pod blokiem, bo bym od razu przeszedł się po parkingu i wezwał policję. U rodziny, a wyjechałem wczoraj o 19.00 więc było ciemno. Ręce mi opadają, nerwów już brak. Jak upoluję kogoś z obdartym zderzakiem, zostawię mu niemiłą wiadomość za szybą, żeby wiedział. Mam nadzieję że karma do niego wróci.