• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Piekary kojeny alfagrill 20 lub 27wrzesień

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pytanko- jedzenie itd. bierzemy ze sobą czy jak? Wiem, że dziwne, ale nie chce się wygłupić:D Tym bardziej, że raczej z dziewczyną przyjadę:)

hmmm...tak sobie myślę i myślę i chyba też sie tam zjawie i poznam troche ludzi ;D a czy ktos bedzie mial cb radyjko zeby nawolywac jakbym sie pogubil ? :D

Pytanko- jedzenie itd. bierzemy ze sobą czy jak?

Kiełbasa,czy jakies mięcho obowiązkowo.Chleb,musztarda,ketchup też.Tacki i sztucce zwykle bywają,ale nie zaszkodzi zabrać.Jeśli dziewczyna ma prawko,mozesz zabrac browarki :D
Paweł 24,bocian- godz15.40 - 15.50 tanksztela na Bańgowie,aniucha do mnie trafi,pojedziemy w kupce:)

Hanys - robimy zakłady czy Gopcio w końcu dojedzie ?

może przyjedzie rano na paintbala

Ostatnia edycja:
Witam. Ja niestety jedyne co dam rade się tam pojawic to tylko na 5 min dosłownie ponieważ będę tamtędy przejeżdżał nawet nie wiem o której:( Nie obrazicie się jak wpadnę i popatrzę z daleka na ilośc zebranych? Pozdrawiam

dzieki bocian, ale niestety nie lece przez olkusz bo jeszcze po drodze prawdopodobnie zaglądne do Katowic...ale jakos napewno tam trafie :P ew jakby ktos mogl zostawic swoj nr tel, bo jak na radyjku sie nie dowiem jak tam trafic to bede wtedy dzwonil ;)

ok - plus minus 5 minut bo wiadomo że różnie bywa

Ja będę wyjeżdżał z Katowic, więc w Siemianowicach się nie zjawię. Tym samym jeśli ktoś nie wie jak trafić, a będzie jechał od ronda w Katowicach w kierunku Chorzowa, to możemy się po drodze gdzieś umówić- np. przy Silesii lub Wesołym Miasteczku. W razie czego dzwonić na 509 186 608.

Ja będę wyjeżdżał z Katowic, więc w Siemianowicach się nie zjawię. Tym samym jeśli ktoś nie wie jak trafić, a będzie jechał od ronda w Katowicach w kierunku Chorzowa, to możemy się po drodze gdzieś umówić- np. przy Silesii lub Wesołym Miasteczku. W razie czego dzwonić na 509 186 608.

Wpadnij pod Carrefour w Chorzowie na parking tam w pobliżu "stacji Carrefour" gdzieś o 15.30-15.40 chyba jak się nie myle. My z Myslowic tam jedziemy i w takich godzinach chyba będziemy ;) jeszcze będzie pewnie Adam$ itp :D

A no tak, będe zapewne będe ;D tylko auta nie umyłem... czasu nie było :D

i jescze Gopcio ze mną podjedzie
i Grzesiu ( 77alfisti ) tyż ma być na stacji

dajcie jakies foty :D ,ja nie moglem :/ ale była moja druga połowa :D

Pozdro

Amortyzatory
Powrót