• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Piekary kojeny alfagrill 20 lub 27wrzesień

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pytanie natury organizacyjnej czy istnieje możliwość uczestnictwa w samym grillu?? ja raczej do paintballa się nie nadaję a już tęsknię za ekipą Alfoholicką

aniucha na paintbala sie raczej nie pisze jak widać.

Ja bym wpadł na grilla, ale nie znam kompletnie nikogo, mimo, że z tego co widzę kilka osób z Siemianowic jest;) O której planujecie koniec tego strzelania? Może ktoś by np. poinformował mnie sms-em, że grill zaczyna się o tej i tej godzinie... Tylko tak jak mówię, nie znam nikogo :/

"......cycus takie Pytanie wraz z żoną piszecie sie na jedno i drugie czy tylko na grilla ? Pytam bo muszę mieć konkretną liczbę osób "malujących"...."

Omen - mnie dopiszcie do strzelnianki a żona niech czeka na męża który wróci z wojny:) a potem na grilla!! :) (będę po nocce mogę szybko polec )

A co mi tam też się pojawę tyle że na samego grilla niestety
(robimy jakąś ściepe czy żarło we własnym zakresie zabezpieczamy ? )

lista się powiększa - to dobrze :]
może wpadnie też Izane :] hehe :P nie dam mu spokoju - jak to czyta niech wie!! :PP

mięsa armatniego?? hehe :D:D
powiedział że jak mu nie wypali wyjazd gdzieś tam to zjawi się u nas :] zamalowałam mu buraka na ramce i szaleje :D:D

a czy na tego Paintballa trzeba zapisac sie wczesniej ??? czy w kazdej chwili mozna wejsc, bo nie chce pisac ze bede jak zas cos niewypali ;)

Panowie i Panie niestety z powodu małej ilości chętnych impreza Paintballową nie odbędzie się. Piszę to z bardzo dużą przykrością ale gra w maks 10 osób na tak dużym terenie mija się z celem. Mam nadzieje, że taką grę zorganizujemy jeszcze w tym roku!
Sam grill na pewno odbędzie się w Niedziele o godzinie 16:00 na Piekarskim Kopcu Wyzwolenia.

Pawel24 wpadaj i nic się nie martw, że nikogo nie znasz my też się wcześniej nie znaliśmy ;)

aniucha 05 zostało 28 godz. i 50 min. (chyba że robisz grila w poniedziałek hiiii ,hiiii)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót