• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Piekary kojeny alfagrill 20 lub 27wrzesień

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

omen

Nowy
Auto
GT
Panie i Panowie.
Planujemy kolejnego alfagrilla na Kopcu w Piekarach Śląskich, tym razem połączonego z zabawą Paintballową.
Start spotka o godz 9:30
Koszt takiej zabawy to ok 80zł(zależy ile osób będzie brało udział w grze). W takim pakiecie zapewnione są :
-przeszkolenie
-marker
-maska
-ubranie tzw mundur
-500 kul.. które wystarczą na naprawdę bardzo długą zabawę.
Grę zorganizowalibyśmy na terenie starej kopalni. Teren tej jest w zupełności przygotowany, co weekend odbywają sie tam imprezy paintballowe.
Mapka terenu:
http://i529.photobucket.com/albums/dd340/sskillerr/paintball/kopalnia_PLAN.jpg
Zdjęcia terenu:
http://www.panoramio.com/map/?user=1627875#lt=50.340894&ln=19.021776&z=0&k=1&a=1&tab=5
Po rozgrywce przetransportowalibyśmy się na Kopiec i tam rozpalili alfaholickiego grilla.

Startujemy z listą chętnych na takiego spota:
-omen
-george11

Mnie tam jedno - może być i 20 i 27

01. omen
02. george11
03. penny21 + Aga (w skrócie PandA) :D

Medal of Honor na żywca :D Jo chca być Ubersturmbahnfuhrer ;)

Witam.

Kurczę propozycja i plany bardzo kuszące nie powiem jestem bardzo zainteresowany:D Tylko nie mam pojęcia co tam będzie z czasem i dokładnie kiedy to będzie, mam szkołę zaoczna więc nigdy nie wiadomo. Jeżeli tylko będę miał okazje napewno się zjawię wiec nie wpisuję się narazie na listę.

Pytanie odnośnie zabawy:

Mogę zabrac kogoś ze sobą i czy ta osoba może brac udział w zabawie i grilu??

Pozdrawiam kolegów i koleżanki:).

Obydwa terminy mi odpowiadają i wstępnie się na to piszę.
Zróbcie tak jednak, żeby się nie pokryć ze spotem w Bielsku.

pytanie natury organizacyjnej :D czy istnieje możliwość uczestnictwa w samym grillu?? :D ja raczej do paintballa się nie nadaję a już tęsknię za ekipą Alfoholicką :)

jasne, że może nie ma problemu ;)

No to super, wiecie ja będę pierwszy raz na spotkaniu więc nie jestem obeznany co i jak:P Jak coś jeszcze dam zna czy będzie mi odpowiadał termin jak już dojdziecie na 100%, który to będzie.

Dzięki i pozdrawiam

Wygląda na to że w wyborze terminu pomogli nam organizatorzy spotu w Bielsku, który odbędzie się 27.09 więc pasowałoby Paintball zrobić tydzień wcześniej (20.09) bo nie ukrywam ,że do Bielska też bym pojechał :)

jako, że chłopaki z Bielska organizują Swojego spotka 27 września to Piekarski AlfaGrill odbędzie się 20 września.
Mapę dojazdu na pole paintballowe wrzucę już bezpośrednio przed spotem.

1. omen + 1 os
2. george11 + 1 os
3. penny21 + Aga (w skrócie PandA)
4. shadow20 + 1os?
5. puotek
6. ..

1. omen + 1 os
2. george11 + 1 os
4. shadow20 + 1os?
5. puotek
6. jo(Adam$72)
czy istnieje możliwość uczestnictwa w samym grillu??

a czemu nie???? dajesz tu aniucha

dopisuje się bez paintballa :P
1. omen + 1 os
2. george11 + 1 os
4. shadow20 + 1os?
5. puotek
6. jo(Adam$72)
7. aniucha05 + ktoś kto może będzie uczestniczył w paintballu :P

Ostatnia edycja:
jako, że chłopaki z Bielska organizują Swojego spotka 27 września to Piekarski AlfaGrill odbędzie się 20 września.

Kurczę niestety ten termin mi nie pasuję, mam w tedy zaoczne gdyby było to 27 września to bym wpadł. No cóż znowu mnie imprezka ominie. Może następnym razem się dobrze ułoży termin, który także mi będzie odpowiadał.

Pozdrawiam.

czy ten termin 20 jest juz ustalony definitywnie? niestety w tym terminie jestem na wypoczynku u kuzyna w Amsterdamie a z checia bym przyjechal znowu was odwiedzic i w paintbolla pograc. Wkic jak byla by mozliwosc przesuniecia terminu na 27 to w tedy na pewno sie zjawia. Pozdrowka 4all.

27 jest spot z Bielsku białej, nie chcemy aby obydwa spoty były w ten sam weekend bo wtedy na jednym i drugim będzie mniej ludzi..
To pierwszy tego typu spot, ale mam nadzieje, że nie ostatni więc nie ma się co martwić ;)
Co się odwlecze to nie uciecze ;)

hobbit_666` zapraszamy do Bielska.
Wprawdzie paintballa nie bedzie, ale na pewno będzie fajnie

27 jest spot z Bielsku białej, nie chcemy aby obydwa spoty były w ten sam weekend bo wtedy na jednym i drugim będzie mniej ludzi..
To pierwszy tego typu spot, ale mam nadzieje, że nie ostatni więc nie ma się co martwić ;)
Co się odwlecze to nie uciecze ;)

no to sie wszystko ułożyło :) na 20 sie zapisujemy:)
Dopiscie nas do listy :)

Amortyzatory
Powrót