phantom71 - AR 33 1.7 16V

Ładnie się prezentuje a nawet bardzo :) jedna z najfajniejszych 33 jaką widziałem. Pochwała dla właściciela.

williamdrake napisał:
Jeson napisał:
jak mozesz to zdradz mi gdzie kupiles taka kierownice :?:

Na moje oko to jest "personalka" bez centralnej zaślepki. Ciekawie wygląda

BINGO ;)

Poszło mi łożysko na kolumnie kierowniczej, latała kierownica jak cholera, no cóż, zamówiłem łożyska ale podczas demontarzu kierownica uległa samodestrukcji, porwałą się, prawdopodobnie nigdy nie była zdejmowana. no to kumpel (Oskar) mówi:
- idż za warsztat i sobie jakąś znajdź,
No i sobie znalazłem, jakaś taka dziwna, czorna w środku, prawdopodobnie od P4 bez zaślepki, no ale "lepszy rydz niż nic". Pasowała jak ulał.

Później dokonałem szkifowania :P ręcznego zresztą, hehehe Automaxem, dokupiłem wkładkę na klakson, pierścień ozdobny, i wyciąłęm logo ze starego kapsla od alu felgi z AR156,

od czasu do czasu mogę zrobić licytacje przed sklepem :P

Felgi jak widać zamieniłem. Stare, typowe AR, SpeedLine 14" ( 1 foto na początku wątku) poszły do piaskowania, zastąpiły je Autec-i 14" piaskowane, malowane proszkowo.
Narazie bez wew. dekielków. Fajnie się prezentuje zaślepka piasty + śruby.

No stary, te zdięcia wywaliły mnie w kosmos :shock:
Teraz to już wiem koło kogo nie stawać, na zlocie :P ,takiej dopieszczonej belli dawno nie widziałem :wink:
Moje gratulacje, jestem pod wielkim wrażeniem (szczerze się przyznam, że nawet Ci zazdroszczę :oops: :P )
Ehhhh kiedy moja niunia będzie tak wyglądała :?:

hehe, czuję się zaszczycony 8)
choć jakąś pannę mogłeś zostawić... :twisted:

Ostatnio przejezdzalem i widzialem niezle sie prezentuje ogolnie najladniejsza rzecz na calym 25 Czerwca, a pamietam jak phantom chcial miec 146 2.0 :mrgreen:

widzialem i slyszalem ja na zywo. jest duzo lepsza niz na zdjeciach :D

Po prawie 2 miesięcznej nieobecności widzę że coś się zmieniło. Kupiłeś nową ??? :mrgreen:

prawie codziennie widze to cacko na żywo... naprawde bardzo ladnie sie prezentuje... moze kiedys wspolnie zrobimy sesje naszym bella
pozdrowienia dla wlasciciela

no co tu gadac jednym słowem cudowna ta alfa:)

moja dostanie nowy lakierek dopiero po zimie

Ojojoj... Troche kiczem zalatuje. Wnętrze, białe lusterka,bo została jeszcze farba z alusów, pas na szybie, zderzaki pomalowane w całość, w naklejkach też już chyba sam sie pogubiłeś...
A stare mądre przysłowie mówi:
Co za dużo to niezdrowo :!:
P.s.
Tylko mnie nie bijcie za tą wypowiedź :wink:

Pozdr. Tiga

a podziękowania dla właściciela telefonu to coooooo!!!!!!!!!! <haha>

Tiga napisał:
Ojojoj... Troche kiczem zalatuje. Wnętrze, białe lusterka,bo została jeszcze farba z alusów, pas na szybie, zderzaki pomalowane w całość, w naklejkach też już chyba sam sie pogubiłeś...
A stare mądre przysłowie mówi:
Co za dużo to niezdrowo :!:
P.s.
Tylko mnie nie bijcie za tą wypowiedź :wink:

Pozdr. Tiga

Spokojnie, są gusta i guściki :) mnie się podoba a tobie nie musi, także loozik.

:D aż chce sie cieszyć gdy sie widzi takie 33 :D Pozdrawiam,mam nadzieje że kiedyś będę mógł spotkać ta Alfę pod MOTOMAXEM.

Ładnie sie prezentuje na tych białych felgach i tych białych lusterkach, fajnie pomalowany kolektor, pozdrawiam.

Super 33 :) Bardzzzo mi sie podoba. Kiedy ja swoja tak odpicuje :|?: Ach...

Amortyzatory
Powrót