• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

phantom71 - AR 33 1.7 16V

phantom71

Nowy
Auto
AR 156 1.8TS 16V 10.1998
Zdjęcie chwilowo z telefonu. Opis i sesja zdjęciowa po polakierowaniu zderzaka. :)

phantomobilyz1.jpg

Nowe fotki, na dole postu. ;)

No nareszcie się pochwaliłeś :wink:
Śliaczna ta Panienka :mrgreen:
Fele sam lakierowałeś na biało ?

Gratulacje!! W niezłym stanie ta furka :twisted:

AR_33 napisał:
No nareszcie się pochwaliłeś :wink:
Śliaczna ta Panienka :mrgreen:
Fele sam lakierowałeś na biało ?

Fele sam malowałem 6 lat temu, ale już idą do poprawy.

Mdx napisał:
Gratulacje!! W niezłym stanie ta furka :twisted:

hehehe fotografie czynią cuda :)
Alfunię czeka lakiernik, farba AR130, lubi sie utleniać i zmieniać kolory, np. auto jest red, ale klapa, błotnik tył już robi się różowy :(

Poczekaj jak odbiorę swoją to też się pochwalę :twisted:
Właśnie się zastanawiam czy fele malować na biało czy na srebrno :?:

Ładne alfowskie felgi, i odrazu widać że alfista po oznaczeniach na przednich błotnikach.
Co do lusterek chyba nie zrobił bym ich na biało, ale fele są OK.
Pozdrawiam.

Bardzo ładna lecz jeśli można wyrazić swoje zdanie...białe lusterka nie pasują...Ale Alfa naprawde ślicznotka:D

Kiedyś jak jeszcze jeździłem autobusem to zawsze widziałem twoje auto na 25 Czerwca I tak mi się spodobał ten model że sobie też kupiłem :)
Fajna Alfuńka

jak zrobisz swoją to prosze podjechać i się pochwalić :) no i oczywiście fotki na forum daj ;)

Nic dodać nic ująć, prawdziwy okaz :)

ładna ładna a tak nawiasem w londynie widziałem identyczna jak w morde strzelil tylko P4 i kólko cos jej przestawili na prawo hehe

[center:3790e54686]Phantomobil odc.2 [/center:3790e54686]

Przed sklepem.

Wieczór - działeczka - sesja zdjęciowa :) takie tam małe szczegóły

Kilka fotek z II Zlotu. Tor Fiata Tychy 2007

no bardzo ciekawa alfa 8)
jak mozesz to zdradz mi gdzie kupiles taka kierownice :?:

Amortyzatory
Powrót