• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Pasterka (Rajdowa) Salmopolu

po pierwsze ja nic nieuratowalem;p po drugie wesolych swiat jeszcze raz po trzecie filmik niedziala po czwarte wez usun glos i wrzuc jakas fajna nutke tam po glupio tam gadalismy w aucie;p po piate juz mi sie spac niechce;p a tak na koniec to dzieki za udana pasterke:D

Film się jeszcze wysyła :D, a głosów prawie nie słychać ;D:D:D, a poza tym tu sami swoi :D

"
Ten film wideo został usunięty, ponieważ jest zbyt długi.Przepraszamy za usterki."

Później to zrobię :P, dawaj vickyss swoje :P

Ostatnia edycja:
To jo tyż dziękówa za udano pasterka kurde piknie było tak jak P4 pisoł aaa no i oczywiście Socik dzięki za przejażdzke w góre i w dół i w góre i w dół kto niebył może lekko żałować:)

A no i niezapominac ze rowniez Sołtys I Lola zaszczycili nas swoja obecnością:)

ty niegadaj tylko filmiki obrabiaj i wrzucaj;p

no własnie bo sie chce mamie pochwalić jak kumple jeźdża i jo tyż tak chca ;]

a tobie co?? niechce sie??
ps. jedziemy jeszcze raz??;p

haha kurde mnie też coraz bardziej korci zeby jechać tam jeszcze raz ;]

DSC05065.jpgDSC05067.jpgDSC05068.jpgDSC05069.jpgDSC05070.jpgDSC05072.jpgDSC05075.jpgDSC05076.jpgDSC05078.jpgDSC05079.jpgDSC05081.jpg
Tak więc przesyłam dowody na to, że: był śnieg i wcale czarno nie było, że były sanki, że były 2 AR, że było pchane, bo ciężko wyjechać... A dowód na to, że i my pojeździliśmy będzie później:D

jeee Św. mikołoj :P rudolf sonki i uśmiechnięto AR od Socika kupa śniegu.

no i gryfnie;d ale jo bych chciol te filmiki se pooglądac;p

ps. jak mozecie to poślijcie mi te filmiki na socikzero4@wp.pl

Ostatnia edycja:
Ale kurde nikaj nima zdjęcia Socika dlaczegóż tak sie staneło ??

Amortyzatory
Powrót