Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Cześć , odmrażam kotleta. Jestem w tralcie składania Q4 z USA i po rozebraniu chłodnic okazało się, że sanki też lekko oberwały. Może ktoś się orientuje, czy jest opcja konwersji RWD/Stelvio na Q4? Totalny brak części na rynkuA może ktoś ma czterołapne na stanie . Dzięki za pomoc!
Buda idzie na ramę tak czy inaczej, na 100% trzeba zrobić minimalną korektę. W Stelvio akurat nie ma kłopotu - tu wszystkie są wersje sanek są zamienne.
Również miałem problem z sankami - ja je wymieniłem znalazłem je u gościa z allegro , który ma sporo części do alf-( nie wszystkie części ma wystawione trzeba dzwonić i sie pytać ) LECZ NIE CHCĘ TU ROBIĆ KOMUŚ ANTY REKLAMY - NA FORUM MOŻESZ ZNALEŚĆ NEGATYWNE OPINIE O TYM DOSTAWCY. U mnie wszystko było terminowo i zgodnie z opisem.
[/url]
sanki potrzebujesz do stelvio czy giuli ?
Cześć , odmrażam kotleta. Jestem w tralcie składania Q4 z USA i po rozebraniu chłodnic okazało się, że sanki też lekko oberwały. Może ktoś się orientuje, czy jest opcja konwersji RWD/Stelvio na Q4? Totalny brak części na rynkuA może ktoś ma czterołapne na stanie . Dzięki za pomoc!