lampy stelvio xenon eu są przeznaczone dla autopoziomowania. to odbywa się poprzez cyfrowe interfejsy do lamp (tak jak i skręcanie), tymi samymi lecą dane tylko dodatkowe od AFLSa a ten bierze je z czujników. Jak Ci się chce, to zrób układ tłumaczący sygnał analogowy z pokrętła eu na AFLS i tak wszystko dobierz żeby działało dobrze. Tylko to będzie dalej nielegalne, bo do 35W xenona potrzebujesz AUTOPOZIOMOWANIE, do tego system oczyszczania lamp. Gwarantuję, że lepiej retrofitować wiązki/czujniki poziomu i to dopalić, tak samo jak zderzak/zbiorniczek i wiązki sprysków reflektorów.
No chyba że kupisz bieda lampy H7 stelvio EU, wtedy mozesz wyprogramować AFLSa, kable z lamp podpiąć pod panel i "cieszyć się" regulacją ręczną w H7-kach.
Znam przypadek gościa z niemiec, giulia 25W xenon USA, nie przeszedł przeglądu, pytał mnie na forum, napisałem mu że tylko panel i lampy 25W potrzebuje, ale ten że drogi więc po taniości wrzucił H7 i panel EU (tam są drobne różnice, już nie pamiętam, coś mu pisałem co ma zmienić w wiązce).... Można? Można. Co kto lubi, niektórym downgrade też pasuje.