diman79
Nowy
No w sumie nasze frekwencje nie są przeważnie zadowalające. Ale mam taką cichą nadzieje że to się w końcu zmieni. I jak się będziemy umawiać się na jakieś spoty to będzie nas dużo dużo.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Na gokarty to ja bym chętnieGokarty w Bielsku są super.
Dobry pomysł aby się umówić na jazdę kiedyś
SpeKu w razie czego będzie mozliwosc wpisać jeszcze jedna osobę??. Kumpel się jeszcze zastanawia. Wieczorem bede widział na 100 procent co i jak
Wysłane z mojego HTC One S
Nie planujcie czegoś na zapas:/
jest niedziela godzina 7:36 a jak frekwencja wplat??:/
nie że zapeszam ale słabi mie to trochę![]()
Na gokarty to ja bym chętnie
A jak jeszcze będziecie planowani painball, to też się może kiedyś wybiorę
(nie zaglądałem tu prawie w ogóle i nie wiedziałem nic a takich akcjachsiedziałem głównie w forum 156)
Umowy się najpierw ją strzelanie. Złoty pogadaj ze spekiem to może Cię dopisze do listy.
Wysłane z mojego HTC One S