• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Paintball - Spot w Żorach

• Autor wątku Autor wątku SpeKu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No w sumie nasze frekwencje nie są przeważnie zadowalające. Ale mam taką cichą nadzieje że to się w końcu zmieni. I jak się będziemy umawiać się na jakieś spoty to będzie nas dużo dużo.

No to żeby kuc żelazo puki gorące następny wypad może na go karty :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Moim zdaniem pomysł super.

- - - Updated - - -

Jeśli można wiedzieć to ile osób już wpłaciło kaske.

- - - Updated - - -

A że tak zapytam gdzie są te gokarty.

Temat obgadamy jak się spotkamy :-)

SpeKu w razie czego będzie mozliwosc wpisać jeszcze jedna osobę??. Kumpel się jeszcze zastanawia. Wieczorem bede widział na 100 procent co i jak

Nie planujcie czegoś na zapas:/
jest niedziela godzina 7:36 a jak frekwencja wplat??:/
nie że zapeszam ale słabi mie to trochę:(

Wpłacę zaliczkę jutro.
Nie zaglądałem tu kilka dni i nie wiedziałem, że zaliczkę trzeba dać...
Możliwe, że kolega się jeszcze zdecyduje. Dam znać

Gokarty w Bielsku są super.
Dobry pomysł aby się umówić na jazdę kiedyś :)

Jesli chodzi o Marshalla jutro będzie wiedział co i jak.
Można wylać pw do osób które nie wplacily.

Gokarty w Bielsku są super.
Dobry pomysł aby się umówić na jazdę kiedyś
Na gokarty to ja bym chętnie :)

A jak jeszcze będziecie planowani painball, to też się może kiedyś wybiorę :)

(nie zaglądałem tu prawie w ogóle i nie wiedziałem nic a takich akcjach :( siedziałem głównie w forum 156)

Umowy się najpierw ją strzelanie. Złoty pogadaj ze spekiem to może Cię dopisze do listy.

SpeKu w razie czego będzie mozliwosc wpisać jeszcze jedna osobę??. Kumpel się jeszcze zastanawia. Wieczorem bede widział na 100 procent co i jak

jak wpłaci kase to nie ma problemu

Nie planujcie czegoś na zapas:/
jest niedziela godzina 7:36 a jak frekwencja wplat??:/
nie że zapeszam ale słabi mie to trochę:(

z dimanem który dzisiaj wpłacił (jeszcze nie mam zaksięgowane) będzie 13

Na gokarty to ja bym chętnie :)

A jak jeszcze będziecie planowani painball, to też się może kiedyś wybiorę :)

(nie zaglądałem tu prawie w ogóle i nie wiedziałem nic a takich akcjach :( siedziałem głównie w forum 156)

Umowy się najpierw ją strzelanie. Złoty pogadaj ze spekiem to może Cię dopisze do listy.

Złoty jak chcesz to wystarczy wpłacić kase i jesteś wpisany

Ważne:
Kase muszę mieć do jutra najpóźniej do wtorku do 15. Jak nie będzie 20 osób to nie ma sensu jechać, więc jak nie będzie tyle wpłat to zwracam wszystkim zaliczkę.

Ostatnia edycja:
Chętnie się wybiorę, ale jak pisałem wcześniej nie tym razem. Moja alfetta zrobiła mi ostatnią sporą dziurę w budżecie :/

dane do przelewu

- - - Updated - - -

sorry za spóźnienie ale już zaliczka wysłana

nr konta 06 1050 1605 1000 0090 7134 1359
10 zł

Seba przecież pisałem Ci w PW że 3.03.2013 godz 12-13 i dane konta też Ci podałem

- - - Updated - - -

diman podaj mi twoje imie i nazwisko bo nie podałeś nicka i nie jestem czy to twoja wpłata. Wpłyneło 30 zł wiec rozumiem że ty + 2? (pytam bo miało być 3)

czyli jaki bilans jak na teraz??

chociaż to i tak nic nie zmienia bo jest nas 16 czyli wypad nie wypalił jak się do jutra nie znajdzie jeszcze 4 to odeśle jutro zaliczki do wszystkich

Amortyzatory
Powrót