• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Paintball - Spot w Żorach

• Autor wątku Autor wątku SpeKu
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Cennik dla osób grających na własnym sprzęcie to:
WEJŚCIE NA HALĘ: 30zł
KULKI: zasada BYO (bring your own), LUB MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU NA HALI W CENACH SKLEPOWYCH
GAZ: HP – 5zł nabicie / CO2 w zależności od rozmiaru butli 3-4zł nabicie.

Wypożyczenie butli: 5zł

3.03 OK jeszcze powiedz w jakich godzinach.

a ile jest potrzebne minimum osób??

3.03 OK jeszcze powiedz w jakich godzinach.

a jakieś propozycje co do godziny? ja proponuje godziny 12-15 (hala jest w części głownej oświetlona wiec lepiej jak to będzie w dzień niż wieczorem).

a ile jest potrzebne minimum osób??

żeby była taka super zabawa to fajnie jak jest 20 osob ale nie ma górnej granicy może być nas nawet 100, dlatego jak macie chętnych znajomych rodziny: siostry braci rodziców dziadków to śmiało możecie dopisać do listy

Ostatnia edycja:
Lista:
1. Speku
2. Pfourul
3. Wiedzmaak + żona
4. Lotek900 + 1
5. Pati & Grzesiek
6. Palchon
7. Riflewod
8. Seba_css
9. Gopcio
10.

Ostatnia edycja:
No jeżeli można zabrać kogoś z poza ah to popytam kolegów. Może ktoś się skusi.

Wysłane z mojego HTC One S

Zobaczę na jakim etapie będę z moim licencjatem bo w marcu mam obronę tak więc w ostatniej chwili jak coś dołączę :)

Temat powiem dobry, zależy czy zaliczę wszystko na uczelni, dlatego nie deklaruję się póki co ;)

Można dopisać do listy mojego kolegę??

Lista:
1. Speku + 5
2. Pfourul
3. Wiedzmaak + żona + 1
4. Lotek900 + 1
5. Pati & Grzesiek
6. Palchon
7. Riflewod
8. Seba_css
9. Gopcio
10. Marshal
11.

Speku jak ci to wyglonda jak na teraz?? czy jak nie nazbieramy z 20 osób to nie dojdzie to do skutku??

też możemy jechać, ale tak jak już prędzej pisałem, hala jest duża i im nas więcej tym lepiej, będzie nas mniej to będziemy się dłużej szukać

Zapomniałem dodać że ten 3.03 też mi pasi. Ode mnie będą trzy osoby. Może nawet cztery ale z tą czwartą to tak na 50%.

No i pięknie. Im więcej tym lepiej :-)

Amortyzatory
Powrót