• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Stelvio] Oświetlenie drzwi.

Fojteg

Użytkownik
Auto
Stelvio
Dzień dobry,

Dzisiaj zauważyłem, że nie mam lampek w drzwiach od dołu w mojej Stelvio, myślałem żeby sobie zamontować takie projektorki Led co mogą wyswietlsc nazwę albo logo. Czy instalował już to ktoś i czy trzeba coś kodować w kompie? Czy to just plug and play?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Dzisiaj zauważyłem, że nie mam lampek w drzwiach od dołu w mojej Stelvio, myślałem żeby sobie zamontować takie projektorki Led co mogą wyswietlsc nazwę albo logo. Czy instalował już to ktoś i czy trzeba coś kodować w kompie? Czy to just plug and play?

Pozdrawiam

Nawet z logo fiuta możesz wstawić.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

I w Giulii i w Stelvio wymienialiśmy fabryczne lampki na wersje z napisem - wtedy wystarczy sama podmiana. Jeżeli fabrycznie nie masz żadnej lampki to nie wiem, czy czegoś jeszcze nie trzeba zrobić.
W razie czego podaję nr katalogowe lampek do Giulii i Stelvio - uwaga, bo nie są kompatybilne:
50903631 Giulia
50549330 Stelvio
Cena za parę ok. 600 zł.

Amortyzatory
Powrót