[Giulia] Oświetlenie ambientowe

Michal94

Użytkownik
Auto
Giulia
Witam, jako że moja Giulia ma już parę latek chciałem ją trochę unowocześnić o klapie elektrycznej już założyłem wątek super dostałem namiary pewnie się zdecyduje i pochwalę tu na forum jak to wyszło.

Teraz rozważam oświetlenie ambientowe.
W Giulia widziałem że mega dobrze to wygląda jest na to odpowiednie miejsce czy również ktoś może polecić jakiś sprawdzony zestaw bądź firmę która to zakłada południe Polski Katowice Bielsko biała

Coś takiego by mnie interesowało
https://youtu.be/33nPboeXZto?feature=shared

Cóż niektórzy lubią festyniarstwo, ich sprawa...

To różowe świetne :-).

A nie pomyślałeś, że plastiki w Alfie nie są od zdejmowania, bo nie ma po co, skoro są perfekcyjnie zaprojektowane, więc to naturalne, że się złamią w przypadku działania niezgodnie z projektem (nie wiem wiem czy to prawda, zakładam, że masz z tym doświadczenie). Pomijając to, po co normalny człowiek ma bez powodu zdejmować plastiki?

A nie pomyślałeś, że plastiki w Alfie nie są od zdejmowania, bo nie ma po co, skoro są perfekcyjnie zaprojektowane, więc to naturalne, że się złamią w przypadku działania niezgodnie z projektem (nie wiem wiem czy to prawda, zakładam, że masz z tym doświadczenie). Pomijając to, po co normalny człowiek ma bez powodu zdejmować plastiki?

Racja pójdę za Twoją radą i przykleję na taśmę - perfekcyjnie

Amortyzatory
Powrót