Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ma spełniać ochrone przed błotem woda i innymi substancjami.
Jak coś to mam na zbyciu do 2,4. Kupiłem nowy zamiennik ale nie wiedziałem że do Q4 jest inna i ta sobie leży. Co do tłumienia hałasu to nie wiem, ale ponoć chroni kompresor klimatyzacjiWitam,
Doradzcie mikupilem alfe rok temu ktora nie miala oslony pod silnikiem. Poza ochrona silnika, wycisza ona w jakims stopniu ten niesamowity klekot JTDm ktory slychac baardzo z zewnatrz ? ( w srodku nie mam zastrzezen ) chcialbym takowa oslone zakupic. Polecacie cos ?
no właśnie moja osłona firmy polcar nie wygląda ciekawie po 2,5 roku, czy ma ktoś założoną z materiału HDPE np:na alledrogo same ( chyba) dziadostwa za ok.100zl, co pewnie zaraz peknie i wszystko od nowa. Ma ktos z neta i nie pekla na pierwszej wiekszej koleinie?