Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
W alfie oryginalne stalowe 16" są szerokości 7" i ET34:wlasnie pomozcie w wyborze felg stalowych bo juz mam lekki metlik w glowie
Autko 19 SW 1.9 '07
znalazlem kilka kompletow na allegro na kazdym pisza ze pasuja do alfy
1. Średnica felgi: 16 Szerokość felgi: 6.5" Rozstaw: 5x110 Głębokość osadzenia (ET): 37 Otwór centrujący: 65,1
2. Średnica felgi: 16 Szerokość felgi: 6.5" Rozstaw: 5x110 Głębokość osadzenia (ET): 41 Otwór centrujący: 65
3. Średnica felgi: 16 Szerokość felgi: 6.5" Rozstaw: 5x110 Głębokość osadzenia (ET): 34 Otwór centrujący: 65
Ktory bedzie pasowal do 159 chyba ze kazdy, opony mam 205/55/16.
Pozdrawiam
Poszukałem trochę, wg tego co inni pisali to od 2008 były 4o tłoczkowe zaciski Brembo w 1.9/2.0 JTDM z napisem Alfa Romeo i na te wchodzą 16" bez problemu. Problem jest tylko ponoć przy dużych Brembo które zakładano do najmocniejszych wersji(2.4,3.2&1.75) i do TI, gdzie tarcze były 330mm. Trochę info tu:Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum i od niedawna włascicielem AR 159 SW 150KM z 2008r. po lifcie. Aktualnie kolega epsonix sprzedaja komplet felg z kołpakami. Mam pytanie czy ktoś z Warszawy ma oryginalne felgi 16 i czy jest możliwość przymiarki. Nie wiem czy do mojej alfy wejdą te felgi, mam czterotłoczkowe zaciski.
Czy jak pojadę do jakiegoś norsrałto czy fełwerta to mi dobiorą stalówki do 159-tki?
Kolejne pytanie to opony, chciałbym kupić jakieś używane 17" na zimę, co sądzicie o tych:
http://allegro.pl/pirelli-sottozero-225-55-17-97h-4szt-igla-8mm-wawa-i2818766974.html
??
Kolego czytaj dokładnie opisy aukcjiTylko, że cena na allegro jest za komplet ;-)