Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gorzej jak ktoś Ci wymusi, wtedy zostaje modlitwa w myślach w imię michelina, continentala i dunlopa przyczepnegoMoże lepiej zostaw taki rozmiar, bo jakbyś miał przejść na 16 cali, to najlepszym wyjściem byłoby 215/60 (jest minimalnie wyższa od 225/50/17), ale koszt opon podobny, a dochodzi jeszcze cena felg...
Ja od dwóch sezonów mam Dębica Frigo HP: jedna zima na Alfie 166, jedna na 159 i złego słowa nie powiem. Szkoda przepłacać za super-duper opony, bo jak ktoś jedzie tak, żeby wypaść z drogi, to i tak wypadnie, niezależnie od marki gumy na feldze.
Cześć.
Wiem, że dopiero co rozpoczęło się lato ale ja już powoli zaczynam myśleć o kupnie opon na zimę. No właśnie, i tutaj mam kilka wątpliwości.
Obecnie jeżdżę na felgach 17" i oponach 225/50. I tutaj zaczynam się zastanawiać czy opony o takim samym rozmiarze na zimę dadzą radę. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Czy jednak lepiej kupić mniejsze felgi i opony na zimę?
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-spider-brera-159-felgi-opony-zima-CID5-IDbXpQ9.html#daaba56613 Podczepie się pod temat. Czy takie felgi wejdą na duży zacisk brembo z ti? (felgi oryginalne więc wedlug instrukcji i wcześniejszych porad z forum powinny pasować ale przezorny zawsze ubezpieczony, więc zapytam jeszcze tu)