Zamiennikiem może i jest, ale niehomologowanym. A to "podobno" ma znaczenie przy ewentualnym uzyskiwaniu odszkodowania z AC.Moim zdaniem zamiennikiem rozmiaru 225/50/17 jest 205/60/16.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zamiennikiem może i jest, ale niehomologowanym. A to "podobno" ma znaczenie przy ewentualnym uzyskiwaniu odszkodowania z AC.Moim zdaniem zamiennikiem rozmiaru 225/50/17 jest 205/60/16.
Rzeczywiście jest spora różnica w cenie. Pamiętam jak kupowałem zimówki to koło 400 zł na komplecie. Może wynika to z tego, że 205/55 jest bardziej popularna.Porównajcie ceny 205/55 r 16 a 215/55 r 16.Masakra.
A gdzie o tej homolohacji pisza?
Gdzie producent podaje homologacje ?
Chetnie przeczytam
Bo chyba nie mowa o przykladach z instr. ?
Tylko nie wal w uja jak cebulak
Bo un juz ze dwa miechy kodeksy podsyla
To się nie zastanawiaj, tylko przeglądnij forum, bo tematów jak ten Twój było już kilka, a jak nadchodzi zima to co roku pojawiają się nowe...Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad felgami na zimę do mojej 159
Teraz moje pytanie czy 6.5Jx16 z et41 od opla będzie pasować? Czy wkładał już ktoś podobne felgi do swojej AR?