• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Oklejanie dachu 159 SW

bonokce

Nowy
Auto
Stelvio, 156 SW
Koledzy, zastanawiam się nad ciemnym kolorem dachu w mojej belli, chciałbym okleić dach na czarny połysk. W białych alfach wygląda to super ale moja jest w kolorze grigio titanio, zastanawiam się czy ma to sens przy ciemnym lakierze i jak to się będzie komponowało. Nie mogę znaleźć na necie zdjęć SW w ciemnych kolorach z oklejonym dachem, może ktoś z was natknął się kiedyś na coś takiego. Co o tym sądzicie?

Spróbować możesz, czerwone były, białe były to i srebrna może być...

grigio titanio, zastanawiam się czy ma to sens przy ciemnym lakierze i jak to się będzie komponowało.

jeśli to tylko są Twoje plany i Ci się nie spieszy to ja myśle aby na wiosnę szarej julce dodać czarny dach...

edit: grigio magnesio to (chyba) nie to samo - no ale pi razy oko bys mial jakis wgląd jak to wyglada, tutaj dobry przyklad -

66.jpg

Ostatnia edycja:
Ja mam ten chyba podobny kolor, dach zrobiony folia ala Carbon, oczywiście słupki drzwi także ala Carbon

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    71.7 KB · Wyświetleń: 38
ja bym został przy czarnym macie, jestem jednak minimalistą i pewne połączenia dla mnie sie trochę wykluczają, ale spróbować jak najbardziej możesz. A czym chcesz pokryć dach?? Ja robię płynną folią natryskową, bo daje elegancki efekt matu, dobrze się trzyma i właśnie jak nie jesteś pewien koloru to można to prosto zmienić, bo to tworzy jakby powłokę zdzieralnej farby i możesz się bawić kolorami do woli :cool: O coś takiego mi chodzi automar.net.pl/kategoria,62,full_dip_spray_400ml

Amortyzatory
Powrót