Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na pewno miał robione na szybkości bo żeby to dobrze zrobić trzeba odkręcić wszystkie drzwi i czasem też inne elementy, żeby łączenia nie były w ciulowych miejscachW Gliwicach był jeden gościu który miał oklejoną GTV. Wyglądało to po prostu źle. Może zła firma. Ale łączenia były w kiepskich miejscach i gościu narzekał mocno.
Ładnie wygląda ten spider, a oprócz oklejania teraz modniejsze staje się malowanie plastidipem i przynajmniej na zdjęciach nie ma wielkiej różnicy w wyglądzie a wychodzi to sporo taniej i nie ma łączeń, dużo łatwiej się nakłada myślę że samemu można to nawet ogarnąć wystarczy zakupić podstawowy sprzęt![]()
Chyba jak coś to Dip do wywalenia, weź mi wytłumacz jak warstwa kolorowej gumy po walnięciu kilku owadów zniszczyła maskę i zderzak???????????Plastdip jest tylko w macie i spróbuj zmyć zwłoki owada z maski po przejechaniu 100km maska i zderzak do malowania.
Koledze chyba chodziło że do malowania na nowo dipem a nie że lakieremChyba jak coś to Dip do wywalenia, weź mi wytłumacz jak warstwa kolorowej gumy po walnięciu kilku owadów zniszczyła maskę i zderzak???????????