Okazje, rarytasy, czyli dla każdego coś ciekawego

ja kupilem wąż od chłodnicy oleju do 166 10V klekle zq 60 pln... i chcial mi sprzedac za 90 xzl chlodnmic oleju jakbym bral komplet.... na dzien dzisiejszy ma PO `145 przewody (potrzebne są 2) i chlodnica za 250....
Naprawde czasami warto napisać maila typu "co Ty odpie..asz" to moze popchnie cos taniej...
Moje szczescie ze mam 10V klekota który pakowali gdzie sie da... Włąsciclele V6 maja gorzej.... alw Wy zwsze mieliscie gorzej... zawsze Was darli x4

Ostatnia edycja:
Włąsciclele V6 maja gorzej.... alw Wy zwsze mieliscie gorzej... zawsze Was darli x4

Zgadza się, "bo to V6 Panieeee", silnik dla burżuja to płać :D
Ale udaje się czasem coś wyrwać w normalnych cenach. Bywa że nawet za śmieszne pieniądze czasem... najlepszym przykładem jest skrzynia (której w końcu jednak nie kupiłem...) nówka cewka nie śmigana ZF błyszczący prosto z magazynu fabrycznego za 3500zł (!!!). To był rozbój w biały dzień, a i tak wisiał mega długo... w końcu ktoś go przytulił. Trochę żałuję, nie powiem... ale miałem wtedy inne wydatki, poza tym moja działa dobrze. A blacha i lakier ważniejsze teraz od takich zachcianek :P

Albo oryginalne sprzęgło do 3.2 za 650zł. Bardzo pozytywnie się wtedy zaskoczyłem :P

ja ostatnio wyrwalem rozrusznik za 150 oryginał magneti marelli fabryka nowy ori ( 20 letni leżak oczywiscie) i później znalazłem altek też nowka sztuka ori itp za 150pln... aż żal nie kupić...
z drugiej strony jeździmy mało popularnymi autami. sprzedawcy często dają niskie ceny zeby się pozbyć lezakow...niestety cwany i inni koledzy na allegro żerują na ludziach którzy potrzebują części szybko i na teraz...

122.jpg
123.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

To faktycznie wyrwałeś chyba poniżej ceny za regenerację :D
Fajne są takie strzały :)

(...) nówka nie śmigana ZF błyszczący prosto z magazynu fabrycznego za 3500zł (!!!). To był rozbój w biały dzień, a i tak wisiał mega długo... w końcu ktoś go przytulił.

Ja żałuję jeszcze bardziej, bo "już" siedziała u mnie w bagaju, a ostatecznie przytulił ją jakiś Węgier czy tam Białorusin...

O tych dwóch, co zdzierają z nas jak tylko mogą wolę się nawet nie wypowiadać, bo zaraz mnie zgarną i będę szukał postów :D

Z doświadczenia wiem, że jak się pokazuje jakaś okazja nie ma czasu się zastanawiać tylko trzeba brać, bo części do tych samochodów już raczej tanieć nie będą. A zaraz ją kupi jakiś Niemiec, Czech czy inny Estończyk i nawet się nie będzie targować

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Dobra, jak ktoś mi znajdzie nową ori multi kierownicę do 166-tki po FL to będzie mistrz nad mistrze :D

Ale to nie jest temat do anonsów :)

patrz a ja kupiłem nowke za
350 zeta [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] co lrawda 5 biegów Ale dla samego dyfra ja bralem. A sam wybierak u drogiego fiata chodzi za 650 ziko o tulei walka niedostepnej nie wspomne. ładnie widać ile te drogie fiaty walą nas na hajs.. A wystarczy poszperać i popytać.
62.jpg
63.jpg

64.jpg

Ostatnia edycja:
do dizla są części bo pełno tego klepali. do v6 gorzej zdecydowanie wiec części do dizla są dostępne latwo. tylko trzeba szukać i się wyszuka

Świeżo jak jestem po zamontowaniu środek Kappa + koniec z OLX ehh... No dwa miesiące za późno (bo mniej więcej tyle ten OLX'owy czekał w garażu) :sarcastic: . Za te pieniądze pewnie bym się zdecydował. I jeszcze obok mnie :(

A ja kupiłem nówkę rok temu a tu bym ponad 1,5k cebulionów zaoszczędził, ale tak to jest, jak się czegoś szuka to nigdy nie ma, a jak już znajdziesz droższą alternatywę to nagle wyrastają tanie oferty jak grzyby po deszczu.

Amortyzatory
Powrót