Okazje, rarytasy, czyli dla każdego coś ciekawego

Już nawet wiem,kto kupi....Marek,nawet kolor się zgadza :)
Przypinke też mi spod nosa sprzątną? [emoji28][emoji28]
48.jpg
49.jpg

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Ja już mam więc się nie obawiajcie. Przypomnę tylko, że w tym temacie nie dyskutujemy.

I ta naklejka :edziahaha:
"nie sprzedam, będę robił"

Około czwartku odstawiam czarnucha na serwis. Traf chciał, że rzeczony egzemplarz z naklejką "nie sprzedam..." stoi koło warsztatu do którego się wybieram. Umówiłem się z właścicielem tej Alfy na obwąchanie. Zobaczymy, co to warte ;)

Żeby można było sobie podyskutować o ogłoszeniu jakie sprawdził kolega Garwanko przeniosłem je do stosownego działu. Tu zostawiam łącze dla zainteresowanych.

166 2,4 TI Azzuro Nuvola

Już liczyłem że jakaś fajnie zmodzona mocowo... a tu tylko przebieg :P

Auto same w sobie jest rarytasem. Jeżeli śledziłeś historię importu modelu 166 do USA, to pewnie wiesz, że były z tym niezłe hocki - klocki. Ciekawostką jest nawet fakt, że podany jest rocznik 2007, a samochód jest przedliftem ;)

Ostatnia edycja:
Do przedlifta da się jeszcze znaleźć w Polsce. Anglik to też nie problem, kwestia przesłony.

Ostatnia edycja:
dodam od siebie ze cena podobna do tej jaka dawalem z 10 lat temu u u cwanego.. bierzcie póki ceny nie zmienił na 149pln bo oprawdopodobnie tak sie stanie jak ktos to kupi...

Ostatnia edycja:
Oj tam gadasz, kiera drewno do 156 z 150 skoczyła na 250 ;)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

semri to ja po ZNAJOMOSCI mialek okazje kupic drewno do 166 do rpzedlifta sza 450 plus wysylka... niestety ceny ori cxzesci do 166 tro jest jakis zart... "markowe" z allgro na poczatku trzymal fason jakis czas ale tez zacal yebac przebitki po 400% ...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Amortyzatory
Powrót