Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

Hej gadałem dziś z kumplem z Corrado:) z Punktu44 i gada ,że już raczej na Punkcie będzie lipa bo oni robili ostatnio "zamknięcie sezonu" i golfiarze chowają V-wyje do stodoły:D ...Także raczej niema sensu jechać na Punkt ....Bociek bydziesz na 3 stawach czy nie?? Bo jak cie mo nie być to jo nie przyjada bo mom trocha zajęć ale jak byś przywiózł te lampy to zawsze jakiś cel bydzie:)

- - - Updated - - -

A ty rustupl coś skaszanił w Alfonsie???

Będe tylko się nie śmiejcie :) hehehe

ja juz sie smieje widzac opis na twoim profilu :D:D:D
Tylko nie szalej :)

Dziękówka za Spota aaa i pamiętajcie następny Spot w ŚRODE 31 PAŹDZIERNIKA O 20.00 Pozdro :)

No wkoncu sie zalogowałem ze swoją 155 :D Witam wszystkich, Zombek ; ) W srode organizujmy duzo samochodów ze względu na cene hamburgerów w Macu :D

No wkoncu sie zalogowałem ze swoją 155 :D Witam wszystkich, Zombek ; ) W srode organizujmy duzo samochodów ze względu na cene hamburgerów w Macu :D

żałuj, że nie wracałeś ze mną :) kilka ustawek po drodze się udało jak nigdy + ładne latanie na zakrętach bo ślisko a jeszcze nie ustawiłęm do końca zbieżności :D

nie musi ...

krowa która dużo ryczy mało mleka daje ...

ha ha

end

no i Bociek zakonczył :D Musze ogarnąć ten katalizator w alfie bo chyba mi ją muli przez to draństwo :)

Dobra z chwili wolnego czasu sie pobawie :D
uszanujmy 1 listopada i oczywiście zróbmy sobie halloween w Macu z Hampkami :P takze zapraszamy :) Pdzr.

*SPOT 31 PAŻDZIERNIK o 20.00

Kurde miałem być, ale trzeba było pić po pracy bo zwolnili 2 osoby z roboty:(
Hansu wozisz moje naklejki w aucie?

haha po ostatnim odpale w macu to kasjerka myslala ze na prawde jesteśmy nawaleni :D

Amortyzatory
Powrót