• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

teroz to sie tłumacz - ni ma uja - 5zł za lampy zapłacisz :lol:

- - - Updated - - -

ale foto 18" na 156 przy gyty 18" mosz gratis
heheheh z chęcią zrobie z twoją i moją foto w jakimś fajnym plenerze....Takie foto na konkurs -Zdjecie miesiaca:) Pasi???

kurna - byda musioł myć
a mie sie zawsze nie chce bo mie brud przy 240+ sam odpada :lol:

dzięki za spota. Faktycznie tam pod 44 ludków trochę było.
No i zawsze trochę bliżej z DG:D:D

Ciepia tematem do góry kto bydzie a kogo nie :D ja będe :D jak zwykle aa bocian weźniesz też naklejki do marcina ? :D

a mnie nie bydzie zachciało mi sie wczoraj na Tychach stać z Taśkiem do grubo po 20 ubranym w klubowy softshell i cienką bluzkę... a dziś mój nos wygląda jak obity kartofel a jego zawartości przybliżać wam nie będę...

A gdzie sie spotykamy bo doszły mnie słuchy ze na punkt 44 teraz się zjezdzaja

nie zostajemy na 3 stawach bez sensu niebedzie pogody i na dworze chcecie stać ?? logika zbliża sie okres zimy deszczy i innych zawieji także przypuszczam ze raczej niebieski wchodzi do akcji a nie 44 Tyle mojego zdania na ten temat pzdr :)

To dejcie znać kaj bydymy....PS. Bociek napisz czy będziesz bo cekom na te lampki a wizytówki na ciebie:D

Nazar proste jak będzie brzydka pogoda a raczej będzie to wpadamy an podziemny Niebieski pods reala :D

Ja też jestem dziś to na niebieskim tak? Hans przez Murcki czasem nie jedziesz?

Amortyzatory
Powrót