wojsaw
Nowy
Zapraszam wszystkich do Gdyni będę tutaj do 21 -piątek :elefant:, jest tu bardzo dużżżo pięknych Alfiątek :marchmellow:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Awizuje swoją obecność. Mam nadzieję, że zgotujemy przejazd godny alfaholikaZapraszam Wszystkich chętnych dnia 12.09.2009r na uroczystosc zaslubin - moich i Kasi![]()
![]()
Slub odbędzie się w kosciele w Szczecin - Dąbie (nowy kosciół) przy ul. Goleniowskiej (wylot na Swinoujscie) o godzinie 17.00![]()
![]()
Pozdrawiam
Moja jest jakieś 130 km. od Szczecina w Świdwinie po znajomościach taka cena i termin ale jest na Lubelskiej zakład który sam demontuje i szlifuje wały i głowice z gwarancją . Jeżeli chcesz dam Ci jutro tel. do gościa z którym jestem wstępnie ugadany na środę na demontaż i montaż wału około 1500 zł.+ jeszcze cena samego szlifowania. Nie odwołałem jeszcze miejsca pomimo że mój już się robi może będzie w ten piątek. Dolicz jeszcze uszczelki ~ 300 zł.
Silnik już wyjęty , ukręcone dwie panewki na wale jutro idzie do szlifowania powód brak około 2 litrów oleju ? i wysokie obroty przy wyjeżdżaniu z zaspy. Mechaniory mówią że żadna kontrolka od oleju nie pokazywała niskiego stanu ponieważ silnik jest bardzo dobry i było odpowiednie ciśnienie oleju ??? Gdyby nie wyjazd z zaspy to za jakieś dwa dni miałem wymieniać olej a tak mam bardzo drogą wymianę .