• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Off Topic

Kubas ;d wpadnij do nas pod lidla ... napewno jakis rower bys tam sobie wybral lecz nie gorala tylko koze ;p

Jazzu dzięki serdeczne jescze raz za pomoc :)
Norbert no nie przesadzajmy koze to mi babcia chce dac ;p;p;p

Mała Alfistka jak juz cos :) :) :) a cos Włoskiego napewno będzie miała hehehe :)

Gratulacje KUBAS !!! :party:
Jedyna zła strona bycia tatą to fakt odgniatania przez fotelik tapicery kanapy :D Strasznie to wygląda jak się od czasu do czasu go wyjmie :D
Niech rośnie szybko, moja córcia będzie miała koleżankę na spotach i zlotach :D

Dzięki koledzy za zyczonka :)
Malutka puki co jest jeszcze w szpitalku, ale juz nie moge doczekac sie kiedy wruci do domciu... juz wszystko przygotowałem na jej przybycie i mamusi :)
Scorpion a Twoja Córa ile ma latek ?
Pozdrawiam

Kubas! Najlepsze..... I pamiętaj, że dzieci to kupa szczęścia!!! (czasem z przewagą kupy....) :D

Kubas - moje najszczersze gratulacje!

A oto jak młoda Alfistka powinna wyglądać ;-)

To ze kupa szczęscia to wiem... bo jestem zajeb szczęsliwy :) :) :)
Dziękie jeszxcze raz za zayczonka... :)
Marcin bardzo interesujący smoczek :) pokaże swojej ciekawe co powie na taki projekt :) ;) ...
a swojej małej tez kupie jakiegos Spiderka :) ewentualnie jakies Ferrari... tylko co by nie okazała sie szybsza od tatusia :)

No dokładnie bez gazu ...
a swoją drogą to gdzie można zakupic takiego Spiderka i jakie są koszta mniej wiecej takiej małej zabawki ? :)

No dokładnie bez gazu ...
a swoją drogą to gdzie można zakupic takiego Spiderka i jakie są koszta mniej wiecej takiej małej zabawki ? :)
Zabawkowego czy w skali 1:1 ??:D
Jeśli chodzi o 1:1 to zależy od rocznika, mi się podobają te pochodne od GTV, ale po liftingu środka czyli tak od 1998. Obecnie jestem na etapie szukania 166 V6 lub właśnie GTV czy Spaydera z takim samym silnikiem :) Ceny różne, ale tak jak z każdą bellą trzeba uważać na te najtańsze, chyba że świadomie kupić tanio dobitą i samemu wszystko wymienić.

Ostatnia edycja:
Dzięki Dachu :)
co do Spiderka to chodzi mi o takiego zabawkowego dla małej jak juz troszku podrosnie.... widziałem ktos kiedys miała na jakims zlocie, ale nie pamiętam kto i gdzie...

dzięki za Gratulacje :)
wieje cosik ostatnio stypą na forum.. chłopaki co sie z Wami dzieje? ;p
a tak na marginesie czy ktos ostatnio widział może Jazza??? dzwoniełem ostatnio do niego pisałem i cisza... tutaj tez sie nic nie wychyla... nie moge teraz zadzwonic do niego bo oddałem koma de serwisu i nie mam numeru... a mielismy wypic no :)

:wavey: Czy ktoś wie co się stało z Rosikiem , Kulką, i gdzie jest Marcin80 , podobno jego dziewczyna miała przyjeżdżać na zloty, dobrze że wrócił Pikero.:hello:

Amortyzatory
Powrót