• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Off Topic

Chętnie wybrałbym się na gokarty, ale właśnie brakuje okazji :)

Coś można w sumie dogadać, bo w sumie w kwietniu po świętach cos planowaliśmy większego... to może coś wspólnego :)

Wspominałem na ostatnim spocie o grillu.Może w niedzielę 18.04 jak pogoda dopisze,urządzić spotkanie z pierwszym grillem w tym roku.

---------- Post dodany o godzinie 12:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:44 ----------

Myślałem o spocie tydzień po świętach ale w sobotę idę na urodzinki,a po drugie odbywać się będzie motoshow na który się wybieram.Zainteresowanych odsyłam na stronę: http://www.motoshow.szczecin.pl/index.html

Pehamot ma coś wspólnego z włoszkami? bo coś nie widać aby Italia była na tej imprezie :(
Można by sie wybrać razem :) ja słyszałem że w tych dniach ma być Magnolia też ...

Witam ;) jestem nowym Alfisti ;)
Też sie wybieram na motoshow wiec może na parkingu przy MTSach można byłoby zrobić jakiś mały spocik w sobotę. Chetnie poznam alfaholików z regionu ;)

ostatnio kiepsko z organizacją i zebraniem ludzi każdy gdzieś tam zaganiany:(

Ja się szykuje na postawienie belli w któryś wekend na kołki, ale myślę że dopiero w następny więc w ten może i na MTSy się wybiorę ale chyba w sobotę, bo wieczorem cosik trza wypić przy opijaniu roczka mojego małego skarba :)

My również wybieramy się w sobotę,ale w niedzielę może też jeżeli samopoczucie pozwoli:)

My musimy odpocząć po świętach i możliwe, że gdzieś po prostu uciekniemy za miasto.

Amortyzatory
Powrót