• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Off Topic

W lecie będziecie marudzic, polatalo by się bokiem :)
Ale tez tęsknię, wreszcie umyje belke.

Mój kuzynek wymyslił aby zebrać ekipę i na chociwelskiej zrobić jakieś ognicho wieczorem... dodał tez o jakiś napojach wysokooktanowych :beer: ale chyba za zimno troszkę na takie eksperymenty :confused:

Mój kuzynek wymyslił aby zebrać ekipę i na chociwelskiej zrobić jakieś ognicho wieczorem... dodał tez o jakiś napojach wysokooktanowych :beer: ale chyba za zimno troszkę na takie eksperymenty :confused:

Noooo ekstremalnie :D Ale nie widzę przeszkód aby się spotkać z fanami jedynie słusznej marki w lokalu ogrzewanym serwującym napoje z % :D

już wcześniej przerabiany był temat wspólnego wypadu na % ale zainteresowanie marne wtedy było.Może warto spróbować jeszcze raz,ustalić jakąś datę np.06.03.2010 będzie więcej czasu do namysłu,no i po wypłacie:) Tylko nie wiem czy sam mogę przyjść:(jeżeli to ma być spotkanie fanów jedynej słusznej marki,a na moim autku widnieje znaczek śmigła;)

ustalić jakąś datę np.06.03.2010 będzie więcej czasu do namysłu,no i po wypłacie:) Tylko nie wiem czy sam mogę przyjść:(jeżeli to ma być spotkanie fanów jedynej słusznej marki,a na moim autku widnieje znaczek śmigła;)
Ewidentnie przed wypłatą :P
Przyjść możesz, ale dostaniesz miejsce w kącie za karę :D
Póki co nie deklaruję się, bo nie wiem co będzie mnie czekać 6 marca.

Ja kupiłem nowy znaczek do swojej belli więc stary Ci zamontujemy na dresikowoza :elefant: ja myśle że dobry pomysł, ale to jeszcze troszke czasu :)

Pozdro

Ja kupiłem nowy znaczek do swojej belli więc stary Ci zamontujemy na dresikowoza :elefant: ja myśle że dobry pomysł, ale to jeszcze troszke czasu :)

Pozdro

Zapomniał wół jak cielęciem był.
Jeszcze chwile temu jeździłeś żabojadowozem :French-Cow:
:P

W sezonie chętnie do was zajadę , ale pewnie na jakiś bez % spocik :D

---------- Post dodany o godzinie 16:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:35 ----------

Chyba że wy wpadniecie do mnie :D
Pewnie w Dzień Wagarowicza będzie się sporo działo jest to 5 km od Kołobrzegu :

http://www.youtube.com/watch?v=zTIf-Z44L3Y

Lepszy żabojowóz niż dresowóz :butcher:
żartowniś z Ciebie.... :Soopa-Cow:

Chyba że wy wpadniecie do mnie :D
Pewnie w Dzień Wagarowicza będzie się sporo działo jest to 5 km od Kołobrzegu :

http://www.youtube.com/watch?v=zTIf-Z44L3Y

Generalnie to wątpię by ktoś z Alfaholików był chętny na taką imprezę...
Ja trzymam się z dala od takiego towarzystwa wzajemnej adoracji....
wolę iść do pleciugi niż na taki spot się wybrać.
Wpadnij lepiej do szczecina.

Ostatnia edycja:
No zgadza się trochę tam chamówa była , ja jeszcze wtedy jeździłem mercem 124 to wpadłem ale powiem szczerze że zero organizacji i chyba wolę lepiej do Szczecina do was zajechać

Panowie ma ktoś z Was możliwość zaprogramowania centralnego zamka ? Bo jakoś wkurzać mnie zaczyna ciągłe wkładanie kluczyka w zamarznięty zamek :angry: a wiem że mam centralny, ale niestety nie trybi...

pozdro

Raczej bezduszny bałwan...
Przejechała Alfa Romeo a ten nic... ani obrócenia głowy, ani uśmiechu, ani szybszego bicia serca:D

Donald Tusk

"Konstytucja to nie alfa romeo, ale też nie zaporożec"
wp.pl | dodane 2009-11-25 (11:17)

Premier Donald Tusk zaproponował rewolucyjne zmiany w konstytucji, m.in. likwidację bezpośrednich wyborów prezydenckich. Jednak zdaniem prof. Piotra Winczorka ustawa zasadnicza nie wymaga poprawek. - Obowiązująca konstytucja jest jak samochód. Może nie jest to alfa romeo, ale też nie zaporożec. Tyle, że w PO mamy kiepskich kierowców, którzy ciągle wjeżdżają na drzewo i dlatego chcą zmienić samochód. A wystarczyłoby nauczyć się prowadzić - komentuje w rozmowie z Wirtualną Polską konstytucjonalista z Uniwersytetu Warszawskiego. Jak mówi ekspert, premier ma władzę, ale nie potrafi z niej korzystać.

Nawet premier wie co jest dobre.

---------- Post dodany o godzinie 23:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:44 ----------

Czy ktoś może to wymówić :http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Alfa-o-nazwie-nie-do-wymowienia,wid,12042783,wiadomosc.html

Akurat nasza konstytucja jest absurdalna :(
Oto przykład:
Kretynizmem jest Art. 2 Konstytucji III RP, brzmiący:

„Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej”.

To sformułowanie jest oczywistym kretynizmem – dokładnie takim samym, jakim byłoby powiedzenie: „Samochód powinien być bardzo duży, czyli jak najmniejszy, przy czym ważne, by miał on rozmiary nie odbiegające od średniej”.
Wszystkie trzy zasady:
1) demokracji,
2) państwa prawa
3) socjalizmu
są ze sobą sprzeczne.

W Państwie Prawa wykonuje się prawo co do litery, nie dbając ani o opinię Ludu, ani o jakąś-tam „sprawiedliwość społeczną”.
W demokracji wykonuje się Wolę Ludu, nie dbając o to, z czym ona jest sprzeczna.
W socjalizmie zasada sprawiedliwości społecznej, realizowana przez socjalistów, jest ważniejsza niż litera prawa – i niż Wola Ludu.
Jakim cudem taki potworek znalazł się w Konstytucji? Kto jest autorem tego kretynizmu?
Otóż w tym przypadku jest to dzieło zbiorowe. Jak wiadomo „Wielbłąd – jest to koń zaprojektowany przez komisję”. Trzech autorów z trzech rożnych obozów politycznych jest dumnych, że przeforsowali swoje – dzięki czemu powstał ten bardzo zgrabny kretynizm, który uzyskał aprobatę Senatu, Sejmu – i Ludu (w referendum). Każdy znalazł coś dla siebie, więc głosował „za”...

Co tam u was w Szczecinie tak cicho ostatnio? Może wpadniecie do nas w kwietniu na Zlot Lubuski? 120km macie :)
Mam nadzieję że wpadne w tym roku do was gokartami trochę pojeździć :)

Amortyzatory
Powrót