B
b.pawelek
Guest
witam i przepraszam za odkop ale muszę*to ustalić. Aby otworzyć pokrywę poduszki, mam ciągnąć za dolną*czy za górną*część?
dzięki
dzięki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podejrzewam, że nie, ale jak wiadomo to włoska elektronika, więc kto wieDzięki. I tak pozbywam się poduszek. Wyjecie komputera od poduszek spowoduje jakieś problemy poza kontrolka która i tak się swieci?
Dzięki. I tak pozbywam się poduszek. Wyjecie komputera od poduszek spowoduje jakieś problemy poza kontrolka która i tak się swieci?
Wystarczy, ale nie na środku, ani nie z samego kraja. Staraj się jak najbliżej spinki i weź sobie szeroki śrubokręt, żebyś nie uszkodził tapicerki.wystarczy jak to podważę płaskim śrubokrętem?
Usunięcie poduszek by obniżyć masę w samochodzie który no powiedzmy sobie szczerze jest już sportowy jest zrozumiałe, ale żeby rezygnować z pasów? To już jest hard core. Jak przechodzisz przegląd? W sumie głupie pytanie, bo jakiemu diagnoście przyjdzie do głowy, że Alfa 156 nie ma pasów?co do pasów to nie mam ich w ogóle od ponad roku więc nie ma problemu.
co do pasów to nie mam ich w ogóle od ponad roku więc nie ma problemu. Irytowały mnie głównie kable.
Co do zaślepki to jedno mocowanie pękło i gdzięs poleciało połowa drugiego jest nadal na miejscu. Jutro bede walczył z tym jak wyjąć poduszkę.
wielkie dzieki za odpowiedz czyli pozostaje tylko naginanie na goraco? chyba ze znasz jeszcze jakis patent?