Obszywanie skórą - czyli co potrafi kolega Belfer27

Szkodnik wymieniaj, będziesz miał praktykę to Cię potem wykorzystam, wymienisz w mojej w 20 min ;)

Łukasz, dzięki wielkie za rączki. Są dokładnie takie jakie chciałam.

Wykonanie genialne, wszystko co obszywasz ma klasę więc jak ktoś sobie to ceni to i 600zł zapłaciłby za taką kierownice.

pozdrawiam

jaki koszt takiego obszycia rączek ? widzę po jakości wykonania, że też będę musiał to zrobić :) bo ten pseudo gumowy materiał pozadzierany wygląda.. ochydnie :(

Jak dla mnie wygląda to pokracznie. I nie chodzi tutaj tylko o to, że ktoś to brzydko zrobił, ale o fakt, że niektórym kierownicom to nie pasuje.

Pokaż załącznik 190692

Kolega zrobił w swojej S8 i nawet gra. Mniej ostentacyjne spłaszczenie i fajne przetłoczenie. Kolorystycznie tylko nie zagrało.

Ja jeździłem S6 z taką kierownicą a samochód był wtedy 2 letni wiec raczej ori.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

dobrze to wygląda

Jak ty piszesz ze ładnie to tak musi byc:))

- - - Updated - - -

Szkodnik wymieniaj, będziesz miał praktykę to Cię potem wykorzystam, wymienisz w mojej w 20 min ;)

Wykonanie genialne, wszystko co obszywasz ma klasę więc jak ktoś sobie to ceni to i 600zł zapłaciłby za taką kierownice.

pozdrawiam

chyba ładniejsze masz;))),ale tez zachwycałem się jakoscią i dbałoscią wykonania:))foty totami ale na zywo ładniejsze:))

[MENTION=114]Belfer[/MENTION] długa u Ciebie teraz kolejka do kierownic ?

Jak przed bramkami na A4 w długi weekend:)
Sam czekam w tej kolejce... Tzn 159 i GT czekają.
Podejrzewam, że końcem kwietnia będę mógł coś stworzyć.

:))Artysty się nie pospiesza :))ja cierpliwie odczekałem ale wart było w tym tyg.to musi mi kolega wmontowac te rączki-od razu ustawianie szyby w gt:)

To i ja wrzucę kierownice obszytą przez Belfra. Wygląda jak nówka:)
DSC_0067.jpgDSC_0068.jpgDSC_0069.jpgDSC_0071.jpg

pozdrawiam
Jak wyglada demontaz raczek? i ile placiles?

Witam , Belfer dałbyś radę zrobić coś ciekawego z tą kierownicą ? :)
Zdjęcie1155.jpg
Wygląda już nie za ciekawie , a widzę , że robisz z takimi rzeczami cuda :D Kierownica do alfy 156 1.9 jtd 99 r.
I jaki byłby koszt obszycia ?:)
Z góry dzięki za odpowiedź.

kolego belfer, kiedyś sie do Ciebie odzywalem w temacie obszycia kiery, ale nie miales wtedy czasu i mowiles zeby sie odezwac pozniej. Pozniej znow mi wylecialo z glowy itd. Niemniej prosil bym, abys obecnie dopisal mnie do listy - mam 156 po lifcie :) kiedy mozliwy termin ? i jak u Cibie wyglada realizacja ? ysylam swoja i czekam az skonczysz, czy masz kiery na wymiane ?

Siemka, jaki koszt takiej kierownicy do Gt?? i ewentualnie gałki zmiany biegów ??kierownica gt.jpg (foto zapożyczone od Kolegi Piotrka Witkowskego :)

Ostatnia edycja:
Witam,

a macie jakiś pomysł jeżeli obszyta kierownica jest trochę jaśniejsza niż wnętrze dookoła? Obszyłem swoją, ale jednak się trochę odcina i myślę co z tym zrobić :)

Witam,

a macie jakiś pomysł jeżeli obszyta kierownica jest trochę jaśniejsza niż wnętrze dookoła? Obszyłem swoją, ale jednak się trochę odcina i myślę co z tym zrobić :)

Bo nowa skóra zawsze jest jaśniejsza niż stara wytarta i błyszcząca. Chyba, że nie chodzi o czarną... Zdjęcie pokaż.

Amortyzatory
Powrót