[Giulietta] Nowy nabytek - piękna Giulietta

AAA.jpg jak widać z wersji progression też się da zrobić fajne auto - to po zakupie w 2015alfa.jpg

Pokaż załącznik 252785 jak widać z wersji progression też się da zrobić fajne auto - to po zakupie w 2015Pokaż załącznik 252786

Aktualizacja, felgi [emoji2]

165.jpg
166.jpg

Ostatnia edycja:
To oryginały alfy czy jakaś firma zewnętrzna? Obecnie mam stalówki ale myśle o dokupieniu felg 16tek na przyszły sezon.

takie pytanko z ciekawości - jak wrażenia z przesiadki 159 -> Giulietta? Co zaskoczyło na plus, a co na minus... Jak przestronność wnętrza/bagażnika, komfort, wrażenia z jazdy ? Teraz mam 159 SW i malutkie dziecko, ale za dwa, trzy lata planuję zmianę na coś młodszego i rozważam właśnie Giuliettę ;) Pozdr Paweł

takie pytanko z ciekawości - jak wrażenia z przesiadki 159 -> Giulietta? Co zaskoczyło na plus, a co na minus... Jak przestronność wnętrza/bagażnika, komfort, wrażenia z jazdy ? Teraz mam 159 SW i malutkie dziecko, ale za dwa, trzy lata planuję zmianę na coś młodszego i rozważam właśnie Giuliettę ;) Pozdr Paweł

Giulietta jako główny i jedyny samochód dla rodziny w moim przypadku byłaby za mała, szczególnie na wyjazdy na wakacje, narty itd.

Giuliettę „użytkuje” [emoji2] żona, a ja bardzo często pożyczam[emoji2]

Jazda super przyjemna, nic nie straciła z pewności prowadzenia w porównaniu do 159,
a jeśli chodzi komfort to chyba nieco mniej sztywna.

Jednak, od 159 zdecydowanie mniejsza.

Jeśli auto ma Ci służyć na krótkie trasy, to ok, ale jeśli wyjeżdżacie gdzieś dalej 1000, 2000km to może za 3 lata Giulia?[emoji2][emoji2][emoji2]

Chociaż też przestrzenią niestety nie grzeszy co zdecydowało kilka miesięcy temu byłem z tego względu zmuszony wybrać inną markę.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja też przesiadłem się ze 159 ( 3 lata użytkowania) do giulietty. Krótko mówiąc - 159 prowadzi się dużo lepiej. Reszta jest do przełknięcia.

Satyna rządzi. Też mam u siebie:)

Czarny dach przy białym aucie jest ok. Oczywiście najlepiej jakby było szklane okno dachowe, ale tego raczej się nie da zrobić;)

Jednak, od 159 zdecydowanie mniejsza.

Jeśli auto ma Ci służyć na krótkie trasy, to ok, ale jeśli wyjeżdżacie gdzieś dalej 1000, 2000km to może za 3 lata Giulia?Nowy nabytek - piękna GiuliettaNowy nabytek - piękna GiuliettaNowy nabytek - piękna Giulietta

Chociaż też przestrzenią niestety nie grzeszy co zdecydowało kilka miesięcy temu byłem z tego względu zmuszony wybrać inną markę.

Porównując do 159 bagażnik to nie wszystko... zawsze można ratować się boxem dachowym na długą trasę ;) Bardziej mnie interesuje przestrzeń na nogi, szerokość wnętrza oraz wygoda foteli przód/tył, dużo odbiega od 159? Bo szczerze 159 jest autem w środku naprawdę niewielkim, np. w stosunku do mojej poprzedniej 156, kubaturą wnętrza przewyższa moim zdaniem jedynie szerokością - to mówię ja, a mam 170 cm wzrostu :D

Porównując do 159 bagażnik to nie wszystko... zawsze można ratować się boxem dachowym na długą trasę ;) Bardziej mnie interesuje przestrzeń na nogi, szerokość wnętrza oraz wygoda foteli przód/tył, dużo odbiega od 159? Bo szczerze 159 jest autem w środku naprawdę niewielkim, np. w stosunku do mojej poprzedniej 156, kubaturą wnętrza przewyższa moim zdaniem jedynie szerokością - to mówię ja, a mam 170 cm wzrostu :D

No jest generalnie mniej miejsca, ja przy wzroście 178cm jak usiądę wygodnie za kierownicą, to z tyłu naprawdę kiepsko.

Musisz sam do jakiejś się przymierzyć[emoji2]

Chyba najlepsza opcja, po prostu się przymierzyć ;) może będzie okazja na jakimś spocie. Mi osobiście "julka" bardzo stylistycznie pasuje i tak jak 159 mimo stażu na rynku wygląda jakby dopiero co po premierze była ;) aczkolwiek musi być do niej co najmniej Eibach i ładna felga 18* ;)

Chyba najlepsza opcja, po prostu się przymierzyć ;) może będzie okazja na jakimś spocie. Mi osobiście "julka" bardzo stylistycznie pasuje i tak jak 159 mimo stażu na rynku wygląda jakby dopiero co po premierze była ;) aczkolwiek musi być do niej co najmniej Eibach i ładna felga 18* ;)

Dokładnie, 159 nadal świetnie wygląda, to i jak ze wszystkimi AR, Julka tez pewnie pięknie i długo będzie się starzała[emoji2]

Amortyzatory
Powrót