Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pokaż załącznik 252785 jak widać z wersji progression też się da zrobić fajne auto - to po zakupie w 2015Pokaż załącznik 252786
To oryginały alfy czy jakaś firma zewnętrzna? Obecnie mam stalówki ale myśle o dokupieniu felg 16tek na przyszły sezon.
takie pytanko z ciekawości - jak wrażenia z przesiadki 159 -> Giulietta? Co zaskoczyło na plus, a co na minus... Jak przestronność wnętrza/bagażnika, komfort, wrażenia z jazdy ? Teraz mam 159 SW i malutkie dziecko, ale za dwa, trzy lata planuję zmianę na coś młodszego i rozważam właśnie GiuliettęPozdr Paweł
Witam
Ja też przesiadłem się ze 159 ( 3 lata użytkowania) do giulietty. Krótko mówiąc - 159 prowadzi się dużo lepiej. Reszta jest do przełknięcia.
Satyna rządzi. Też mam u siebie![]()
Jednak, od 159 zdecydowanie mniejsza.
Jeśli auto ma Ci służyć na krótkie trasy, to ok, ale jeśli wyjeżdżacie gdzieś dalej 1000, 2000km to może za 3 lata Giulia?Nowy nabytek - piękna GiuliettaNowy nabytek - piękna GiuliettaNowy nabytek - piękna Giulietta
Chociaż też przestrzenią niestety nie grzeszy co zdecydowało kilka miesięcy temu byłem z tego względu zmuszony wybrać inną markę.
Porównując do 159 bagażnik to nie wszystko... zawsze można ratować się boxem dachowym na długą trasęBardziej mnie interesuje przestrzeń na nogi, szerokość wnętrza oraz wygoda foteli przód/tył, dużo odbiega od 159? Bo szczerze 159 jest autem w środku naprawdę niewielkim, np. w stosunku do mojej poprzedniej 156, kubaturą wnętrza przewyższa moim zdaniem jedynie szerokością - to mówię ja, a mam 170 cm wzrostu
![]()
Chyba najlepsza opcja, po prostu się przymierzyćmoże będzie okazja na jakimś spocie. Mi osobiście "julka" bardzo stylistycznie pasuje i tak jak 159 mimo stażu na rynku wygląda jakby dopiero co po premierze była
aczkolwiek musi być do niej co najmniej Eibach i ładna felga 18*
![]()