• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Nowy nabytek - piękna Giulietta

kriswin

Nowy
Auto
AR 159 1.9JTDm 2008r.
Po 3 letniej przerwie od AR (wcześniej 2x AR159) przyszedł czas na Giuliettę

34.jpg

35.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ostatnia edycja:
Jaka wersja?

Ładna, ale szkoda że biała - ten kolor nie oddaje dobrze niuansów nadwozia.

Ładna, ale szkoda że biała - ten kolor nie oddaje dobrze niuansów nadwozia.

A dla mnie wręcz przeciwnie...po 2 czarnych 159 w grę wchodziła tylko biel, lub czerwień, ale to przecież kwesta gustu[emoji2][emoji106] Po oględzinach takiej i takiej wygrała biel.

A który oddaje?

Bordowy (Rosso 8C czy jak on sie tam nazywa). Generalnie ciemniejsze, te jasne jak dla mnie "spłaszczają" Julcię, ale co kto lubi [emoji14]

Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka

Bordowy (Rosso 8C czy jak on sie tam nazywa). Generalnie ciemniejsze, te jasne jak dla mnie "spłaszczają" Julcię, ale co kto lubi [emoji14]

Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka

Rosso competizione :) poczekaj, niedługo zaprezentuję swoją ;)

Gratki. Żeby się dobrze prowadziła. Ja też uważam że biały jest super. Do tego zrób czarny dach i będzie miodzio.

Cześć ! Fajnie że ktoś z lubelskiego :) Po pierwszych zdjęciach wygląda na zadbany egzemplarz - daj więcej zdjęć.

Gdy szukałem dla żony autka to celowałem w białą, tyle że ja chciałem QV i tu był mały wybór. Trafiła się czerwona :)

Do zobaczenia na drogach

p.s LU 235 HP ( Horse Power ) :)

Cześć ! Fajnie że ktoś z lubelskiego :) Po pierwszych zdjęciach wygląda na zadbany egzemplarz - daj więcej zdjęć.

Gdy szukałem dla żony autka to celowałem w białą, tyle że ja chciałem QV i tu był mały wybór. Trafiła się czerwona :)

Do zobaczenia na drogach

p.s LU 235 HP ( Horse Power ) :)

Do zobaczenia na drodze[emoji2]

Chociaż mnie w LU spotkasz częściej w białej BMW GT, też pomachaj[emoji2] bo uwielbiam AR, miałem wcześniej 2x159, a i żonie pewnie nie jeden raz podbiorę do Lublina, a jestem codziennie[emoji106]

Zdjęcia podrzucę, ale najpierw, czarne felgi, dach, lusterka, scudetto i zderzak[emoji2]

Ostatnia edycja:
Owszem, ten niemiecki czołg o nazwie GT znakomicie pasuje do...ciężarówki w tle.

Pomijając już to, że tą dupe jak garbata baba z targu w 5GT (Gran Tourismo - nie mylić z genialnym 4 Gran Coupe:D ) to trzeba przyznać, że BMW niestety przody ma zdecydownaie agresywniejsze niż Giulietta. Dopiero w Giulii i Stelvio wrócili w Alfie pod tym względem do formy:D

A co do samej Julki to wygląda fajnie, tylko przydałyby się progi;)

Amortyzatory
Powrót