Niunia 147 :) piękna Włosza by pedzaceimadlo :)

• Autor wątku Autor wątku pedzaceimadlo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ładniutka bestyjka-apropo felg to ja na Warszawe o 17" nawet nie mysle po 7 miesiacach jazdy na 16'' juz wymieniam wachacze :P Moze zrobia drogi na euro :)

ile kosztuje takie DVD?!? Sam je montowałeś?!?[/QU

Takie DVD kosztuje ok. 2800 zł + do tego ramka jakieś 90 zł.
Jednak ja zapłaciłem mniej, ponieważ kupowałem u kuzyna, który ma salon i serwis z całym car audio w Poznaniu. Chłopaki z jego firmy mi montowali ;)

hmmm no prosze widze ze nie tylko ja mam takie radyjko :D swietny sprzecik i fajna alfa :D kolor rownie ciekawy co moja azzurro.. a przy tych felgach to w sumie trzeba zyczyc szerokosci i rownosci :D

a co do problemu z panelem.. przeczyść gumką białą do ścierania ołówka wszystkie styki na panelu i styki na radiu.. bo raz mialem taka sytuacje.. i to pomoglo na dlugo.. no niestety takie uroki zdejmowanego panelu.. ale zawsze mniej sie to rzuca w oczy niz lcd na stałe w desce rozdzielczej.. a co do ceny to szczerze powiem drogo.. mnie radyjko kosztowało 2100 z montażem.. i ramka 150 zł.. ramka z ebaya.. cała w kolorze deski.. ta mniejsza wokoł panelu też..

Ostatnia edycja:
mmm :)) piękne autko (wiadomo, w końcu to alfunia ;D ) w maju też kupuję 147 ;D narazie jestem zawirusowana taty niunią (166, 3,0 V6 ) :) gratuluję zakupu :) pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót