Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Rosik zrobimy mojej zdjecia i dozucimy do Twego ogłoszenia...
Ja swoją złomuje.. sprzedaje na częsci...chyba ze ktos by chciał bude bez silnika z papierami... :evil:
Chłopaki nie wygłupiajcie się :!: W takim tempie niedługo będzie wiadomo, że 155 jedzie Kulka Już, naprawiać, odrestaurowywać, chuchać i dmuchać na swoje.... kurczę, takie piękne auta...
yyy ten tego, no... hmmm... a więc PRAWIE wyładniała... ale przecież w kobiecie liczy się przede wszystkim wnętrze :mrgreen:
Ale władowałem w nią ostatnio 2.500 zł, więc żeby nie było że się obijam Tylko najpierw mechanicznie ją dopieszczam :wink:
Majkel, na mojej drodze stanęła najpierw moja brawura, a potem już nie-moja barierka
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.