• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Nie okiełznana moc

Przyznaję się :D

Głowę posypię popiołem później, bo właśnie włosy umyłem :roll:

A co takiego staneło na Twojej drodze ?? :)

Rosik zrobimy mojej zdjecia i dozucimy do Twego ogłoszenia...
Ja swoją złomuje.. sprzedaje na częsci...chyba ze ktos by chciał bude bez silnika z papierami... :evil:

Chłopaki nie wygłupiajcie się :!: W takim tempie niedługo będzie wiadomo, że 155 jedzie Kulka :P Już, naprawiać, odrestaurowywać, chuchać i dmuchać na swoje.... kurczę, takie piękne auta...

yyy ten tego, no... hmmm... a więc PRAWIE wyładniała... :P ale przecież w kobiecie liczy się przede wszystkim wnętrze :mrgreen: :P
Ale władowałem w nią ostatnio 2.500 zł, więc żeby nie było że się obijam :D Tylko najpierw mechanicznie ją dopieszczam :wink:

Majkel, na mojej drodze stanęła najpierw moja brawura, a potem już nie-moja barierka :D

Amortyzatory
Powrót