[Giulia] Nie działa trzecie gniazdo USB

FernandoAlfonso

ZBANOWANY
Auto
matyczna pralka Samochód: Giulia 2.0 MY21
Chodzi o to z tyłu pod nawiewami na tył. Nie działa ani pendrive, ani Android Auto, ale telefon się ładuje.
Na liście w Media są trzy USB, w tym to trzecie, zawsze wyszarzone. Co może być przyczyną? Bo ono chyba nie jest tylko do ładowania, skoro jest na liście mediów?

Ono jest tylko do ładowania

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To co to jest to trzecie USB na liście? To USB-C w schowku?

Jak masz CarPlay to w podłokietniku są dwa USB

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jest jedno normalne na pendrive'a i jedno usb-c. Myślałem, że usb-c jest tylko do ładowania. Nie mam jak sprawdzić, bo nie mam kabla usb-c usb-c.

Ostatnia edycja:
Tak, usb-c działa jako ladowanie jak i AA.

No to OK. W instrukcji jest napisane jak byk, że gniazdo usb-c służy tylko do ładowania. Sami nie wiedzą co piszą.

Potwierdzam, usb-c działa jako ładowanie i Apple CarPlay.

Żeby nie zakładać zapytam tutaj, czy wszystkie usb łącznie z zapalniczką dają przerwę w prądzie na czas rozruchu?
Włącza mi się yanosik i ponownie restartuje, jest pod zapalniczkę. Gdyby się dało zaoszczędził bym mu tego, wył za każdym razem to przesada.

piszesz o zapalniczce a co to ma do USB? z huba nie rozłącza zasilania - mam tam dongla do WiFI carplaya i nie przerywa

Piszę o USB na hubie w podłokietniku, ale zapewne też o tym pod panelem klimy bo on jesli auto jest w niego wyposażone, wyciągnięty jest z huba na dodatkowej wtyczce z tyłu huba.

Amortyzatory
Powrót