Tomtrz
Aktywny
Też mi coś tak świta ,że jutro Marek będzie się z nas napierniczał jak to nas wkręcił :edziahaha:.
Przecież widać jak podpuszcza
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Też mi coś tak świta ,że jutro Marek będzie się z nas napierniczał jak to nas wkręcił :edziahaha:.
Robiłeś podstawowe błędy w żarcie, napisałeś, że żona wyrzuca Cie z domu, jest to niemożliwe tym bardziej, że masz malucha teraz to raczej Cie potrzebuje hehe, kolejna rzecz podobno jesteś konstruktorem to wątpię w źle złożony rozrząd jak ogarniasz temat heheAlbo wszyscy się tak wycwanili i pamiętają, że 1-go kwietnia w nic się nie wierzy albo wszyscy tak ślepo wierzą, że nie sprzedam 166.
Ani sąsiedzi się nie nabrali na kartkę za szybą, ani żona na awarięWczoraj pojechałem z małym na jazdę "uruchomieniową". Zatankowałem, zrobiłem zaległy przegląd i kręciłem się w kółko specjalnie żeby żona zadzwoniła co się stało że tyle mnie nie ma (wiedziała wcześniej że to jazda testowa i różne kwiatki mogą wyjść). W końcu dzwoni po kilku godzinach i pyta gdzie jesteśmy. No to jej mówię spokojnie że mam drobne problemy z jazdą i grzebię. A ona do mnie że to niemożliwe żebym coś źle zrobił, alfa na pewno jeździ.
166 to chyba słaby temat do zgrywu.