[156] Nero 2.4 jtd Distinctive

Witboy

Nowy
Auto
156 2.4 150km
No kochani wiem ze lekki szok był za sprawa sprzedaży blu pegaso ale zawsze chciałem sw i 2.4 jtd i się udało w pięknym kolorze Nero 601 b/b ! Wersja z 2002 roku 150 koni, wyposażenie mega bo distinctive, czyli:
standard:
6 poduszek powietrznych :)
wspomaganie kiery
2 strefowy klimatronic
podgrzewane lusterka
szara skora :)
Bose
4 szyby w pradzie
czarne zegary
oryginalne radio z cd
gałka zmiany biegów Momo
tempomat
hak westfalia
kontrola trakcji
stabilizacja toru jazdy
halogeny
skórzana perforowana kierownica
nakładki na progi ze sp
2 ori kluczyki do centralnego ba nawet karta kodów jest!
czujnik deszczu i zaparowania szyb
podgrzewane siedzenia
elektryczna dodatkowa nagrzewnica
antena dachowa radio tel gps

co najważniejsze silnik to 150 konna wersja wiec będzie chip! do tego hmmm podwozie stan bdb, gumy itd bdb, została sprowadzona mc temu, pełna książka serwisowa mam nawet faktory od 1 roku !!!

DSC_9870.jpg DSC_9874.jpg

Ostatnia edycja:
No jesli chodzi o prezencje to zwykłe nero już nie to samo co blu pegaso[emoji6] ale masz za to mocniejszy motor większą pake i lepsze wyposażenie

spokojnie dojdzie pakiet gta to bedzie wygladala dobrze :) zreszta plan jest podobny jak do blue czyli czarny gril i nerki swiatła gta i zderzaki gta i gleba plus felunek na lato, duzo sie nie zmienilo tyle ze jeszcze pakietu nie mam i inny kolor, natomiast wyposazenie bajka mlodsza , lift wnetrza czyli wszystkie kratki klamki juz ramki maja itd itd

Czyli wszystko od nowa jak z blu pegaso, no środek powinieneś mieć już jak u mnie, cyknij pare fotek za dnia

no to tak z telefonu od sprzedawcy to coś takiego :

185.jpg
186.jpg

870428765_5_1080x720_alfa-romeo-156-24-jtd-lodzkie_rev013.jpg 870428765_14_1080x720_alfa-romeo-156-24-jtd-_rev013.jpg

wiadomo uroku blu nie bedzie ale za to mam to co chcialem 2.4 i to w wersji 150 kuca, sw, na sportpacku i distinctive, baze mam juz docelowa!

Ostatnia edycja:
Nie no książki jak wyglądają to ja wiem[emoji14]

za dnia postaram sie ogarnac jakies zdj chociaz pogoda srednia a ja dzis tez pracka wiec z czasem srednio ;/

dzis wymienilem wklad przeplywomierza na pierburga chodzi zdecydowanie wg mnie lepiej nie muli ale komp pokazuje dziwne wartosci nie wiem czemu, a smiga ze hoho, dodatkowo podlaczylem boxa i banan od ucha do ucha :)

z innych ciekawostek odkrylem dzis ze mam czarne niewyblakniete podszybie :d ouuu :)

Ostatnia edycja:
no i pare fotek sory ze nie picowalem ale nawet bez sensu zimno jest garazu brak, na wiosne oczywiscie polerka, zmiana lamp gril na czarno i nerki na czarno, zolte hallo, znajac mnie nie wytrzymam i zrobie gta :) ale przed pakietem gta felga szprychy gt 17, na ta chwile najbardziej mi sie gryzie pomaranczowy kierunek, mam bialy z mojej ostatniej ale nawet go nie zakladam bo bede i tak robił go czarnego, ale narazie ogarniam to co potrzeba tzn w sumie nic bo szukam wiazki od grzanych foteli, jakies glupoty w srodku bo widac ze stało auto, jak mowie na wiosne polerka i czyszczenie srodka na szczescie skory umiem sam wyprać, a plastiki to zaden problem majac pedzelek :) natomiast podsufitka jest w bdb stanie czysciutka tak samo podloga, silnik troche umyje bo lubie jak jest czysto pod maska :) i z ostatnich co zobaczylem na faktorze to moja miala jakis pakiet sport, niby jest nizsza od mojej niebieskiej i twardsza ale szalu to nie ma jesli chodzi o glebe,

217.jpg
218.jpg
219.jpg
220.jpg
221.jpg

222.jpg
223.jpg
224.jpg
225.jpg
226.jpg

DSC_0432.jpg DSC_0436.jpg DSC_0437.jpg DSC_0438.jpg DSC_0440.jpg DSC_0443.jpg DSC_0447.jpg DSC_0452.jpg DSC_0454.jpg DSC_0457.jpg

Ostatnia edycja:
zdekodowalem vin i wyszlo ze powinienem miec xenony czyli ktos zajumał.....tak samo nie widze wiazki od grzanych siedzen mimo ze siedzenia sa grzane tzn nie podlaczone ale wtyczki i wlaczniki sa, moze ktos prał tapicerke i sie schowały te przewody no zobacze ;/

Czym dekodowales vin? Te dekodery z neta to absurd.Masz regulator od wysokości świateł? Ksenony to rzadkość w 156 przed pełnym fl.

Co do zamiany na 2.4 to nie dziwię się. Zupełnie inna jazda.

ten przy kierownicy to mam regulator wysokosci, tez sie zastanawialem bo wyglada mi ze raczej nic nie bylo ruszane ale reszta wyposazenia sie zgadzała

Wyposażenie opcjonalne
Tempomat
Kontrola trakcji
Kontrola stabilności
Komputer pokładowy
System antykradzieżowy
Radio AM/FM
Wspomaganie kierownicy
Xenony
Światła przeciwmgielne
Centralny zamek
Elektryczne szyby
Podgrzewane fotele
Skórzane fotele
Winylowe fotele
Klimatyzacja z przodu
ABS
Felgi aluminowe

wg vinu jak jest przebieg to sie zgadza wiec moze byc prawdziwy :] ogolnie nawet od serwisu alfy z ktorego mam ksiazke serwisowa i cały segregator fv breloczek juz troszke przetarty ale sie zgadza z fv :)

Ostatnia edycja:
To skoro masz regulator to niby z kad miałbyś mieć ksenony?

Posiadanie kseonu wyklucza obecność regulatora bo ksenony są ustawiane automatycznie

tez tak włąsnie myslalem ze to jakis bład chociaz reszta sie zgadza o dziwo...

a co do auta jezdzi ma sie dobrze ma zalozonego boxa pro racing ale docelowo bedzie chip bo chce fmic dolozyc i potem strojenie...

a z innych spraw zwiazanych z autem dzis szybka wymiana :

było

242.jpg

jest :

243.jpg

najpierw bedzie polerka calego auta a potem swiatła przednie gta i malowanie grila i nerek jak w czarnej, a na wiosne czyszczenie skor bo sa jasne i chce by były w idealnym stanie chociaz tragedii nie ma ale chce mega stan :)

DSC_0777.jpg DSC_0778.jpg

Wnętrze bardzo ładne. Jak będziesz zabierał się za lakier to obowiązkowo pozbądz się listew na drzwiach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

stal a na opony mam nawet niemieckie FV :D ogolnie pelna ksiazka serwisowa plus segregator faktor do 2015 roku czy nawet 2016 bo ostatni tuv jest z 2016

wlasnie sie boje tych listew ruszac bo jesli sa na tasme to Negro to zwykly akryl to pieknie sie by spolerowało to co jest pod listwami

Jak stal to wywal te kołpaki[emoji14]

W jakim stanie by nie były to będą lepsze od każdych kołpaków[emoji6]

Amortyzatory
Powrót