NAPRAWA W POLCAR POZNAŃ - NIGDY WIĘCEJ !

• Autor wątku Autor wątku AMT
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj na spocie mieliśmy okazję obejrzeć Nuvolę kolegi AMT.
Faktycznie każdy element wydaje się byćw innym kolorze :cry:

... co nie zmienia faktu, że Alfka jest PIĘKNA, a kolor jest po prostu CUDNY. :)

wera napisał:
Wczoraj na spocie mieliśmy okazję obejrzeć Nuvolę kolegi AMT.
Faktycznie każdy element wydaje się byćw innym kolorze :cry:

... co nie zmienia faktu, że Alfka jest PIĘKNA, a kolor jest po prostu CUDNY. :)

Na potwierdzenie tych słów, załączam zdięcie Belli kolegi AMT :D

a ja specjalnie nie dawałam zdjecia, bo na zdjeciach nie widać tego efektu kolorstycznwego :P ;)

Zadowolony z POL-CARu

witam wszystkich,
od kilku lat jezdze tylko alfami wszystkie od początku obsługuje pol-car filia w ostrowie,
i powiem wam szczerze ze jestem zajebiscie zadowolony zwłaszcza jesli chodzi o chłopaków na częśćiach, choc serewis tez sobie chwale. Niema problemów ze zwrotami nawet jesli ja cos pokręciłem, udzielajami wszystkich informacji nawet jesli nic u nich nie kupuje oraz miewaja świetne promocje na cześci do alfy, naprawde gorąco polecam POL-CAR ostrów

nie wiadomo co ma do powiedzenia druga strona. W każdym razie jak zostawiłem w ASO u siebie w mieście, to też czekałem 2 tygodnie prawie na samochód. Jednak Alfuńka ma tyłek jak nowy z salonu :) Musze ich pochwalić. Auto zostawiłem w Auto Tim Janeczko w Opolu. Z wymiana wahaczy u nich to był moment :)

Ostatnia edycja:
witam
też byłem w tym serwisie na gorzysława i zdecydowanie nie polecam , przy wymianie serwa choc ja uwazam że nie potrzebnie poniszczyli auto i jeszcze tempomat nie działa, chyba bedę pisał skargę do zarządu bo to normalnie porażka

Ja chiałem też swoją Bellą pojechać do POLCARU. Jednak jak zaśpiweali mi cenę za wymianę paska rozrządu, to im podziękowałe. Podjechałem do ASO w Zielonej Gorze, gdzie od 13 lat regularnie serwisuję swojego Fiata Bravo. Przez ten okres TYLKO raz byłem niezadowolony z obsługi, ale po interwencji samego dyrektora zostałem przeproszony i wykonano cały przegląd faita na koszt ASO. Swoją Bellą też jeżdze do ASO Fiata i Alfy Romeo w Zielonej Górze i narazie nie zamierzam zmieniać serwisu..

witam też byłem w tym serwisie na gorzysława i zdecydowanie nie polecam , przy wymianie serwa choc ja uwazam że nie potrzebnie poniszczyli auto i jeszcze tempomat nie działa, chyba bedę pisał skargę do zarządu bo to normalnie porażka

Kolego omijaj z daleka Poznańskie ASO. Jedyne które szczerze polecam to u Nagórskiego koło Lubonia. To też ASO ale z innej bajki, Piotr ma pojęcie, pasję i wiedzę na tematy Włoskich aut no i co najważniejsze to nie jest "wymieniacz" jak te nieuki z Poznańskich ASO, zanim wymieni najpierw postawi diagnoze i sprawdzi a nie wymienia z klucza jak leci pół auta.

naprawde gorąco polecam POL-CAR ostrów

Taaaa tylko zapomniałeś dodać że często zapominają przykręcać drobiazgów jak jakieś osłony, niedokręcone śrubki. Sam miałem taki przypadek jak odbierałem auto z ASO po wymianie sprzęgła i akcji serwisowej. Pokrywa dokręcona tak aby tylko była, zamek maski tak samo, osłona dolna silnika to się nawet nie wypowiadam bo była przykręcona na komplet nowych śrub a odebrałem tak byle jak przykręconą na trzech śrubach. Będąc na drugi tydzień w ASO ponownie na wymianę czujnika jakiegoś w ramach akcji serwisowej, przy biurku stał kolejny niezadowolony klient z powodu niepoodkręcanych osłon akumulatora walających się śrubek i nakrętek po komorze silnika, gość był całkiem zirytowany. Co do samej realizacji zamówienia to szybko i można negocjować. Jednak do ASO się już nie wybiorę bo kiedyś zapomną koła dokręcić...

Trzeba mieć jednak czasami dużo cierpliwości .

Ojjj trzeba trzeba... Wyobraź sobie że te pacany nie potrafili zrobić nawet porządnego przeglądu zimowego na który pojechałem do ACM Mari Car na Metalową, po pierwsze ściema jak nic, stałem i patrzyłem im na łapy i na karteczce która otrzymałem widziałem informacje o przeglądzie elementów i podzespołów których nawet nie ruszyli, to było w 166. W mojej drugiej Alfce czyli 145, przegląd wszystko przeszło i cudownie...ale...nie zauważyli wywalonego łożyska w tylnym prawym kole, nieszczelności w układzie wydechowym i zaznaczyli że w układzie jest za dużo oleju! Tyle że badali poziom oleju na gorącym silniku...żenada... Sprawdziłem poziom rano i było idealnie na miarce...Pomijając fakt że chyba z godizne czekałem aż "Pan Mechanik" przez duże M, ruszy dupsko i w ogóle się za to zabierze, w końcu wyjął łapy z kieszeni i udawał że przeprowadza przegląd zimowy..never ever nawet za darmo, nawet jakby mi dopłacali to nie zobaczą mnie tam na oczy...

Taaaa tylko zapomniałeś dodać że często zapominają przykręcać drobiazgów jak jakieś osłony, niedokręcone śrubki. Sam miałem taki przypadek jak odbierałem auto z ASO po wymianie sprzęgła i akcji serwisowej. Pokrywa dokręcona tak aby tylko była, zamek maski tak samo, osłona dolna silnika to się nawet nie wypowiadam bo była przykręcona na komplet nowych śrub a odebrałem tak byle jak przykręconą na trzech śrubach. Będąc na drugi tydzień w ASO ponownie na wymianę czujnika jakiegoś w ramach akcji serwisowej, przy biurku stał kolejny niezadowolony klient z powodu niepoodkręcanych osłon akumulatora walających się śrubek i nakrętek po komorze silnika, gość był całkiem zirytowany. Co do samej realizacji zamówienia to szybko i można negocjować. Jednak do ASO się już nie wybiorę bo kiedyś zapomną koła dokręcić...

W takim razie ide zaraz obejrzec maja belle, czy aby wszystko na miejscu;) Tydzien temu bylem w ASO w Ostrowie na przegladzie + wymiana wahaczy. Rano odstawilem auto, nastepnego dnia rano bylo do odbioru. Ogolnie jestem zadowolony (dobry kontakt, szybka obsluga, mozliwosc negocjacji). Na czas naprawy dostalem fiacika 500 + umyli autko. Niby drobiazki a jednak ciesza;)
No a jak ktos w Poznaniu to rowniez polecam Nagorskich.

PS: Dowiedzialem sie, ze od wrzesnia poszerzaja salon w Ostrowie i beda Alfy na stanie.

Amortyzatory
Powrót