Naprawa Alfa Romeo GT

Vex

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT
Witajcie, otóż stała się rzecz niesamowicie przykra, opadła mi zawleczka dla spryskiwacza do lamp. Co polecacie zrobić? Na razie jeżdżę z taką, ale chciałbym to naprawić, lecz nie wiem co będzie najlepszą opcją.

Dodatkowo mam problem z opadającym lakierem na przodzie samochodu, czy jestem wstanie to samodzielnie lakierem+ pędzelek "naprawić" czy jednak lepiej wysłać pacjenta do lakiernika?

Jest też opcja, żeby cały przód zlecić lakiernikowi, tylko czy orientujecie się jak cenowo by takie coś wyszło?

Załączniki

• obraz_2026-05-20_181026868.png
    obraz_2026-05-20_181026868.png
    1.8 MB · Wyświetleń: 3
  • obraz_2026-05-20_181332597.png
    obraz_2026-05-20_181332597.png
    2.1 MB · Wyświetleń: 3
Witajcie, otóż stała się rzecz niesamowicie przykra, opadła mi zawleczka dla spryskiwacza do lamp. Co polecacie zrobić? Na razie jeżdżę z taką, ale chciałbym to naprawić, lecz nie wiem co będzie najlepszą opcją.

Dodatkowo mam problem z opadającym lakierem na przodzie samochodu, czy jestem wstanie to samodzielnie lakierem+ pędzelek "naprawić" czy jednak lepiej wysłać pacjenta do lakiernika?

Jest też opcja, żeby cały przód zlecić lakiernikowi, tylko czy orientujecie się jak cenowo by takie coś wyszło?

Miałem to samo, przy wizycie we Włoszech ktoś się połasił i sobie zabrał tę zaślepkę. Kupiłem zamiennik na allegro, mój mechanik który pracuje w ASO dorobił mi lakier w kolor fabryczny Grigio Stromboli w sprayu. Polakierowane, wstawione i nie widać różnicy.

Amortyzatory
Powrót