Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Czy jest jakas alternatywa nie droga oczywiscie na montaz jakiegos naglosnienia zamiast Dsp?
Nie moge Ci braku logiki i rozsadku zarzucicTo zrób w aucie co trzeba i audio na koniec zostaw - raz a dobrze![]()
I to nie jest glupia sprawa. Jakie koszta?dlaczego nikt nie kupi zwykłego radia z wbudowanym procesorem dsp? Ja u siebie w swojej zamontowałem, panel był w schowku na podszybiu a cała jednostka pod fotelem pasażera. Instalacja o wiele przyjemniejsza od instalowania wiązki od ori dsp. Dodatkowo funkcja Bluetooth zarówno jak i do rozmów przez telefon jak i do słuchania muzyki praktycznie z każdego telefonu. Kolejna funkcja to USB. Nie wspominam o pilocie, zmianie kolorów i innych pierdol. A jak to gra? O wiele o wiele wiele lepiej niż DSP ori i to na fabrycznych głośnikach, Co prawda dołożyłem suba w bagażniku. Radio pozwala opóźnić dźwięk w każdym głośniku jak chcemy, dlatego nie było opóźnień z suba. Możemy dostosować całą scenę dźwiękowa, no opcji znacznie więcej a koszt również mniejszy. Moja ukochana niestety odeszła gdyż umarła, lecz gdy kupię kolejną zastosuje ten sam system, może z jeszcze lepszą jednostką. Lecz podstawą będzie pełne wygłoszenie samochodu.
![]()
![]()
![]()
Dokładnie mam takie samo zdanie jak Marek. Do tego nie trzeba żadnego suba latającego po bagażniku. Ale kto co woli.Mi się po prostu nie podoba drugie radio palętające się po aucie. Ale jak komuś nie przeszkadza radio w schowku albo pod fotelem to spoko.
Musze sie zastanowic bo jak wiemy w 166 na zbyt duza ilosc schowkow nazekac nie mozna i ten wlasciwie jest jedyny w ktorym mozna cos trzymac podrecznego.. Tak sie zastanawiam czy on sie zamknie??
Dd
Jakie koszta takiego zestawu? Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze konfiguracje sa rozne, ale chodzi mi o orientacyjne koszta.Tak schowek się normalnie zamyka, masz na zdjęciu. W schwoku jest tylko i wylacznie przedni panel, reszta pod siedzeniem.
Co do walającego się suba to każdy zrobi jak woli ja zbudowałem własną skrzynkę podwieszoną w bagażniku o tylną półkę. Gdyż fabryczny sub no nie oszukujmy się dupy nie urywa bo nie jest to zamknięta puszka. Ja jednak zrobiłem to po swojemu, nic się nie walało w bagażniku, prócz zapasowego.
Nie mogę znaleźć fotki, dlatego zrobiłem tą wizualizacje.
Całość podwieszona w bagażniku na 6 śrubach z gumowymi dystansami dodatkowo wygłoszona matami cała półka. Jedynie nie zdążyłem tego ładnie obić. Osobiście nie cierpię gdy coś odchodzi od serii, ale kocham 166 i uwielbiam dobre audio. Jakość dźwięku powaliła nawet znajomego który w swoim leksusie GS ma 17 głośników o mocy 800W. Znaczy się jego powaliło mnie nie, bo jak dla mnie leksus ma lepsze brzmienie lecz gdybym podłączył wzmaka do każdego głośnika, wygłuszył wszystkie drzwi, wymienił głośniki lub co lepiej zamontował trójdrożny system, to sądzę, że bym wygrał![]()
![]()
dlaczego nikt nie kupi zwykłego radia z wbudowanym procesorem dsp? Ja u siebie w swojej zamontowałem, panel był w schowku na podszybiu a cała jednostka pod fotelem pasażera. Instalacja o wiele przyjemniejsza od instalowania wiązki od ori dsp. Dodatkowo funkcja Bluetooth zarówno jak i do rozmów przez telefon jak i do słuchania muzyki praktycznie z każdego telefonu. Kolejna funkcja to USB. Nie wspominam o pilocie, zmianie kolorów i innych pierdol. A jak to gra? O wiele o wiele wiele lepiej niż DSP ori i to na fabrycznych głośnikach, Co prawda dołożyłem suba w bagażniku. Radio pozwala opóźnić dźwięk w każdym głośniku jak chcemy, dlatego nie było opóźnień z suba. Możemy dostosować całą scenę dźwiękowa, no opcji znacznie więcej a koszt również mniejszy.