- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Czyli jednak z moim słuchem wszystko w porządku :sarcastic: niestety. Żeby w 166 siupy nie było to to DSP musi być.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Limuzyna segmentu E za 200tys bez odpowiedniego nagłośnienia to nieporozumienie. Nawet jeśli ktoś dusił grosza na dsp kupując moja alfę to standardowy system powinien wydawać dźwięki, a nie pierdziec jak stara baba w tojtoju
Możesz z kierownicy sterować audiostradą? mi się wydawało że tylko głośność działała....
aha bral ktos tez ten modul bluetooth do audiostrady?
A jak sterowanie głosem działa? Rozumie po polsku?
Gdzieś w wątku o DSP alfy pisałem o bluetooth pod ICS-a. Od pół roku mam Avantree Cara - transmiter bluetooth wpięty w przedwzmacniacz kaseciaka ICS. Urządzenie obsługuje profil telefonu i profil audio ( puszczanie muzyki ) ale największą jego zaletą jest obsługa APT-X - bezstratnego standardu transmisji bluetooth. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i uważam że nic lepszego do Alfy w kwestii bluetooth / puszczania muzyki z telefonu nie da się wstawić. Jakość dźwięku jest miażdżąca.
Poza tym przynajmniej moja audiostrada jak podepnę coś pod auxa to nie mogę z niej odtwarzać nic z karty