A
Alfista92
Guest
O Robak#21 ja też tego używam 
A używasz też płynu do spryskiwaczy perma clear
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
O Robak#21 ja też tego używam
![]()
produkty są bez konkurencyjne![]()
A ja tak się zastanawiam czy te płyny do spryskiwaczy posiadające różne technologie i patenty, które świetnie działają na powierzchnie szklane, nie mają negatywnego wpływu na lakier? Wiadomo przecież że strumień zazwyczaj leci na dach oraz boki auta i gdzieś ta ciecz sobie osiada pozostawiając zacieki.
a Pl gdzie to można kupićW kwesti szyb polecam tzw. "niewidzialne wycieraczki":
http://www.rainx.com/Products/Windsh.../Original.aspx
sprawdzone przeze mnie wielokrotnie - działa.
OK, szampon już mamy, teraz jeszcze nano wosk
Pozdrawiam.
- Rafał
Czasem pojawiają się na allegro. Myślę jednak, że można zaryzykować i kupić też ten produkt z Turtle Wax, firma ma renomę, więc można mieć nadzieję, że tandety na rynek nie wprowadza.a Pl gdzie to można kupić![]()
I mały OT.
Widziałem, że masz płaskie wycieraczki, powiedz jak się spisują i czy nie ma problemu z ich montażem?
Pozdrawiam.
- Rafał
Jasne że nie ma problemu. Montowałem je u siebie i w GT kolegi artur_kaWidziałem, że masz płaskie wycieraczki, powiedz jak się spisują i czy nie ma problemu z ich montażem?
Te co ja mam w tej chwili to właśnie zakupione przy okazji grilla w Łodzi. Sklep polecony przez Obserwatora, kupiliśmy wtedy do mojej 156 i do GT kolegi artur_ka. Można kupić u nich na miejscu, płatność tylko gotówką (nie da się kartą) albo można zamówić przez internet Obserwator dał namiary wyżejheh będą zakupy w Łodzi czuję no ale niech kolega MRutya sam opowie co i jak
zgadza się, miałem już kilka tych płaskich i były kiepskie więc wróciłem do szkieletowych ale te co teraz mam są na prawdę rewelacyjne, cenowo teżz montazem nie ma problemu zadnego a wycieraczki jak narazie rewelacyjne, najlepsze jakie mialem do tej pory