Adrian90
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 147 2.0 TS/Fiat Bravo 08r. 1.9 150KM Sport

Witam,Oto moja Alfa. Przyjechała ze słonecznej Italii w moim posiadaniu od 28 maja ubiegłego roku.Co sprawia że jest wyjątkowa oprócz tego że jest moja?Hmm... w sumie sam nie wiem, może po kolei.Poza jednym paskiem rozrządu, sportowym układem wydechowym i większymi kolektorami są jeszcze drobne szczegóły które postaram się pokazać na zdjęciach.W samochodzie zrobiłem komplet rozrządu choć bez jednego paska i kilku rolek nie wiem czy można to tak nazwać.Rozrząd na którym przyjechała Bella był oryginalny tak jaki i pióra wycieraczek na których widniał napis Alfy Romeo.Wymieniłem wszystkie świece(które również były oryginalne) zapłonowe na oryginalne NGK platynowe.Wymieniłem również komplet wahaczy wraz ze wszystkim łącznikami i gumkami stabilizatora.Zalałem olejem Total Quartz 10w40 z którego właśnie będę przechodził na Valvoline 10w60(dzięki pomocy kolegów z fora).Alfa przyjechała na zawieszeniu Bilsteina B8 + sprężyny Noviteca i 18calowych felgach.Jestem właśnie w trakcie zmiany na Bilsteina B4 + sprężyny Kayaba.W Belli gra radio Alpine + Bose + wzmacniacz + skrzynia basowa Toxic.
Ostatnia edycja: