aniucha05
Nowy
- Auto
- Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS
można by np niekoniecznie jechać alfami tylko zorganizować jakiś inny przewóz albo przelot... jak ktoś ma jakiś pomysł to piszcie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No dokładnie, bo to jednak daleko i autek trochę szkoda
Po Polsce jeżdzisz i Ci nie szkoda
Za granicą to leci się równiutka autostradą aż miło.
a ja się zgadzam z Danielempo co ciągnąć kilka samochodów jak może ktoś ma jakieś wtyki i wykombinować coś mniejszym kosztem
oczywiście jak ktoś będzie miał ochotę to może bellą jechać
czasu jeszcze trochę jest więc spokojnie - oby tylko temat nie umarł
zobaczymy co Alfa przyszykuje na swoje urodziny. A po co jechać Alfą? żeby zabrać ją do domu rodzinnego, tylko że ja musiał bym do Neapolu aż jechać![]()
może do przyszłego roku ktoś by się podjął organizacji takiej wycieczki do Arese i jechać po prostu większą grupą... trochę czasu jest ale fajna sprawa na 100-lecie
może do przyszłego roku ktoś by się podjął organizacji takiej wycieczki do Arese i jechać po prostu większą grupą... trochę czasu jest ale fajna sprawa na 100-lecie
Naprawdę będą przejazdy po MONZIE? :> To ja w takim razie spinam poślady i koniecznie na przyszły rok kończę alfę. :>
im nas więcej tym lepiej![]()
Padła taka propozycja z naszej strony i FAP odpowiedział, że jest to do załatwienia. Tak więc myślę, że w ramach zwiedzania toru uda się wynegocjować chociaż parę kółek na torze![]()