S
szewi
Guest
mruganie to czesto jest wlasnie jakis niekontakt, zanim sie wymieni warto wyjac wtyczke i psiknac ew sprawdzic mase czy dochodzi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Za waszą radą, powyciągałem kable z wtyczek popsikałem płynem do czyszczenia styków. Okazało się, że oba żarniki się rozszczelniły. Dokładnie blaszki przykrywające/ochraniające trzonek z elektroniką są luźne, a plastikowa nakładka, która zakrywa z tyłu element z cewkami się odkleiła w obu żarnikach. Zakładam, że to może być przyczyną dziwnego zachowania żarników. Jutro postaram się kupić klej i to posklejać / uszczelnić ponownie... Zobaczymy czy pomoże czy konieczna będzie jednak wymiana obu żarników. Najwidoczniej kupiłem tani Chiński szit... :-(
mówisz o żarnikach czy zapłonnikach? Bo w żarniku elektroniki nie ma...
U mnie żarnik padał z jednej strony i po jakimś czasie okazało się, że okular światła był poluzowany i powodował mikro drgania, które wykańczały żarnikNa wszelki wypadek polecam sprawdzić i to.
Chce zamienić miejscami żarniki bo jeden zaczął mi mrugać. Wtyczka która wchodzi do żarnika jest na jakiś zatrzask czy tylko tak mocno siedzi?
Taką samą.Oba mają taką samą barwę? Czy ten który pada ma inną?