Już Piszę
W zestawie od Stig.pl Dostałem
BLOKER 60MAX
2 Piloty
Sterownik Centralki
Okablowanie
Instrukcje co gdzie i jak podłączyć
Cena 91 zł z wysyłką
Do tego 2 groty tak na wszelki wypadek
Cena 22 zł z wysyłką
Wyfrezowanie 50 zł
Przykręca sie go na 2 małe śrubeczki są w komplecie
Tylko oni posiadają grot do Naszych Alf obdzwoniłem chyba wszystkich i tylko oni mają
http://www.autotronika.pl/pl/product/grot-do-fiat-ii.html?search=product&string=Grot&search_top=
Miałem problem z rozebraniem starego kluczyka bo ktoś go posklejał i niestety ale uległ rozwaleniuu ale to już inna bajka ;((
Jakość kluczyka oceniam na bardzo dobrą, kształt to kwestia przyzwyczajenia, mechanizm jest bardzo dobry TAKI SAM jak w oryginalnym
Po rozebraniu starego kluczyka wyjąłem z niego imo i przełożyłem do nowego, i tu zaczął sie problem ponieważ tam jest strasznieee dużo miejsca które trzeba czymś wypełnić bo inaczej pastylka będzie latała po całym kluczyku i pojawia się czasem błąd kodu imo, możecie sie śmiać ale ja wypełniłem to plasteliną

i jest już oki działa bez problemu (nie radzę przyklejać na stałe nigdy nic nie wiadomo)
Poskręcałem wszystko i czas na próbę, auto normalnie odpala można go zamknąć z kluczyka(reszta jest jeszcze nie podłączona zrobiłem tylko kluczyk)
Logo z oryginalnego kluczyka po małej przeróbce pasuje ale te co daje stig są naprawdę oki
Podłączeniem reszty zajmie się mechanik ale to dopiero za 2 lub 3 tygodnie wcześniej nie będę miał na to czasu będe Was informował co z tego wynikło

Całość myślę że nie przekroczy 200 zł wiec chyba nie jest źle
Jeśli macie pytanie potrzebujecie zdjęć itd. piszcie śmiało zrobię co w mojej mocy