Fajny motyw z tą polerką

Pozwolisz, że zgapię?

Ten dolot jakiś taki cienki mi się wydaje, jaka średnica tego cudeńka?
Ja sam go zgapiłem od stuntmachine

Musisz użyć papierów ściernych 300 i 800 (1000 jako ten drugi też może być), no i wytrzeć farbę z tych kanalików i cyfr, ja to robiłem papierem ściernym 200. Jak już pozbędziesz się farby z kanalików, to podłużnymi i potem poprzecznymi ruchami usuń farbę z dekielka razem ze wszystkimi rysami. Następnie takimi samymi ruchami wypoleruj papierem ściernym, tym do marmuru(800/1000) na gładko usuwając też te mniejsze ryski, a następnie poleruj filcem (ja sobie na początku pomagałem szmatką, bo są brudy po szlifowaniu i farbie). Efekt jest fajny, bo dekielek odbija w ciemności każde światło, więc go zawsze widać. Niektórzy malują swoje dekielki lakierem bezbarwnym.
Jeżeli chodzi o grubość dolotu, to moim zdaniem jest idealny, bo jako łączników można nawet użyć starej rury, to raz (jednak te łączniki silikonowe wyglądają o wiele solidniej), a dodatkowo jest minimalnie fajniej powietrze tłoczone (może placebo) oraz silnik trochę ładniej brzmi. Polecam zamontowanie tych rur każdemu, bo koszt jest nieduży, a efekt wizualny i gwarancja na przyszłość, że to nie pęknie. Oglądaliśmy z ojcem spawy i są bardzo dobrze zrobione, dodatkowo dolot świetnie wypolerowany.
gdzie mam sie zgłosić i do kogo po taki zestaw Dolot z kwasówki ??? a zegarów to Ci mega zazdroszcze, no i całe GT extra!!! mieszek itp jak dojdzie kierownica to bedzie bajka. a licznik nie mruga,wiec ja tez chce, mam kabelek jakis i program FiatEcuScan ale cos nie moge sobie poradzic ztym hmm pozdrawiam
Po dolot zgłoś się do użytkownika
misiu7911. Kierownica będzie zrobiona, jednak Nasi magicy forumowi mają pełne ręce roboty, więc trzeba cierpliwie poczekać. Mruganie licznika zlikwidował mi mój mechanik, a zapomniałem go o to poprosić. Bocian pisał, że trzeba użyć proxy i zsynchronizować jakoś CAN, ale nie zagłębiłem się w temat. Podjedź najlepiej do jakiegoś dobrego mechanika, skasuje Cię maks 50 zł albo spróbuj jakiegoś mechanika podpytać, jak to zrobić. Mój poprzedni mechanik nie wiedział, jak to miganie usunąć albo wiedział, tylko nie miał do tego środków, sam nie wiem. Powodzenia życzę